Camping Bungalow

Duynparc Soest

Vorstelijk recreëren op hoog niveau...

Vorstelijk recreëren op hoog niveau...

...met de Soester Duinen als achtertuin en om de hoek het Bosbad en Dierenpark Amersfoort.

Ook een bezoek aan één van de vele markten of festivals in het historisch centrum van Amersfoort is de moeite waard en dit ligt allemaal op korte afstand van ons mooie park. Hou je van wandelen en fietsen? Dan zijn ook daar in de directe omgeving volop mogelijkheden voor.

Wij beschikken over zeer ruime en goed verzorgde zonnige plaatsen met alle moderne voorzieningen. Op ons park vind je een tennisbaan, een overdekte BBQ plaats, een fietsenstalling met oplaadmogelijkheid voor elektrische fietsen, een zwembadje, speeltuin en nog veel meer.

Je bent welkom met tent, caravan of camper
Voor de trekkers onder ons beschikken wij over een drietal trekkershutten.
En natuurlijk kan je bij ons ook een comfortabele chalet boeken of een luxe en zeer comfortabel cottage of villa huren: hier is werkelijk sprake van een vorstelijk verblijf!

Kijk: dat is Duynparc Soest

Het Duynhuys is ons eetcafé, waar je ‘s morgens de versgebakken broodjes kan afhalen, ‘s avonds heerlijk kan dineren of gewoon gezellig bij de openhaard met een lekker glas wijn naar de TV kijken, biljarten of gewoon samen een kaartje leggen, en de prijs van de consumpties zullen je ook meevallen. De snackbar ontbreekt natuurlijk ook niet.

Tot ziens op het park waar Gastvijheid nog echt veel betekent: Duynparc Soest!

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen kun je terugvinden op de website van Duynparc Soest.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.