Lunch Diner High Tea Borrel

Citroen en Peper

Gelegen op de Noordewierweg vindt je Citroen & Peper, een eethuis gerund door twee jonge ondernemers.

Wij zijn Myrthe en Sebastiaan, twee jonge ondernemers die vol trots en enthousiasme het Eethuis Citroen & Peper runnen! Na een jaar catering vanuit huis te hebben gedaan werd het tijd voor iets groters, dit hebben wij gevonden. Sinds 5 maart 2016 is ons Eethuis Citroen & Peper geopend in het Soesterkwartier in Amersfoort. 

We hebben een vast assortiment aan broodjes. Daarnaast bieden we een variërende lunch speciaal aan. Elke dag bieden wij vanaf 17:00 drie verschillende daghappen en soep aan, gecombineerd met een lekker glas wijn of een bijpassend biertje. Het menu wisselt maandelijks. Wil je een van onze daghappen? Reserveer je voorkeur, want op = op! (Ook voor to-go). 

Bij ons geniet je ook van heerlijk zelfgemaakte baksels. Brownies en citroen boterkoek hebben we altijd. Het taart assortiment wisselt dagelijks. Ook kan je bij ons genieten van een high tea en is mogelijk op reservering vanaf 2 personen. 

Kom je gezellig bij ons binnen of op het zonnige terras borrelen? Hier kun je genieten van verschillende seizoens cocktails, speciaal bieren en heerlijke wijnen. Met daarnaast een lekker ''er-bij plankje'' benieuwd? 


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.