Camping Groepsaccommodatie

De Larik's Hoeve

Teambuilding, vergadering, hei-sessie, personeelsuitjes, vriendenweekend of familieweekend, max. 20 personen

Welkom bij de Larik's Hoeve uit Leusden in het hartje van ons land. Je kunt bij ons perfect terecht voor uw teambuilding, vergadering, heisessie, personeelsuitjes, vriendenweekend of familieweekend. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Ruim en licht opgezet én een fantastisch uitzicht!

De Larik's Hoeve
De Larik’s Hoeve is een ruime, lichte, moderne accommodatie geschikt voor 20 personen gelegen aan het valleikanaal. De Larik’s Hoeve is landelijk en rustig gelegen en biedt vele mogelijkheden voor een plezierig verblijf. De verblijfsruimte is sfeervol ingericht en is tevens uitermate geschikt voor teamdagen of heisessies. Er kunnen 20 personen overnachten verdeeld over 8 slaapkamers. 

De minicamping
Van 1 april tot en met 30 september kan je terecht op minicamping Larik’s Hoeve in Leusden. De camping is zeer landelijk gelegen in een schitterende omgeving aan de Grebbelinie. Met de fiets is het centrum van Leusden en van Amersfoort prima bereikbaar.

De Linie Hoeve 
De Linie Hoeve is een gezellige ruimte die geschikt is voor max. 30 personen, afhankelijk van hoe de dag ingevuld gaat worden. Hier kan men niet overnachten. Sinds 2019 is het niet meer mogelijk om de ruimte te huren in het weekend voor feestjes. Er zit geen keuken in de Linie Hoeve, maar zelf koffie/thee en lunch verzorgen is mogelijk. Deze ruimte is door de verschillende zitjes heel goed te gebruiken voor trainingen.

Tuinkamer
De tuinkamer is geschikt voor max. 8 personen. Deze lichte, knusse, gezellige ruimte is mooi gelegen. Je kunt hier niet overnachten. De tuinkamer is prima geschikt voor een heisessie of vergadering in een kleinere setting. Tevens is de tuinkamer een fijne plek om een coaching gesprek te houden. 

Prijsinformatie

Meer informatie over de prijzen kun je terugvinden op de website van de Larik's Hoeve.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.