Camperplaats

Camperplaatsen Eemhaven

Om van de sfeer van de Eemhaven te genieten hoeft u helemaal geen boot te bezitten. Ook met een camper bent u van harte welkom!

De camperplaats is gelegen aan de Kleine Koppel tegenover nr. 35 (bij de brandweer). Op deze verharde plek is ruimte voor maximaal 3 campers.

Als uw camper geparkeerd staat wandelt u richting zuidoosten naar de Koppelpoort. Eenmaal voorbij de eeuwenoude Koppelpoort bent u in de historische binnenstad van Amersfoort. Daar lonken de zonnige terrassen, gezellige winkelstraten, markten en vele zomerse festivals. In de nabijheid zijn supermarkten en andere winkels. De camperplek is aangegeven met een bord, waar ook de huisregels te vinden zijn.

Faciliteiten
U kunt direct vrij gebruik maken van alle faciliteiten (elektra, water, douches, toiletten en vuilcontainers) maar vanaf 16.00 uur is een vergunning verplicht. Deze vergunning verkrijgt u door uw gegevens in te vullen en uw havengeld(en) te betalen in de “Camper Pay app” (downloaden in de appstore).

Tarieven

Het tarief van de camperplaats bedraagt € 12,00 per camper, per dag gedurende het hele jaar.
*Tarieven 2023

Contact
De (dienstdoende) havenmeester komt dagelijks meerdere keren langs. Kijk voor informatie op de publicatieborden in het sanitair gebouw en nabij langzaamverkeersbrug ’t Sasje (op de kade).

Kantoor haven- en marktmeester: Hof 2.
Telefoonnummer: (033) 469 50 70.

Prijsinformatie

Voor meer informatie neem contact op met het Marktkantoor (033 469 50 70).


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.