Café Lunch Diner Speciaalbier Borrel

Café Restaurant De Noot

Café en restaurant de Noot

Het café
De Noot, in 1997 opgericht, is een café waar gepraat, gekaart, gedart, en gebiljart wordt. Met regelmatig live concerten en een gezellig en sfeervol restaurant. We beschikken over een (afsluitbare) zaal met podium waardoor het de perfecte locatie is voor het organiseren van feesten, (bedrijfs)borrels, presentaties en nog veel meer. Komen jullie ook genieten van ons prachtige (deels overdekte en verwarmde) terras? 


Het restaurant

Gastvrijheid, kwaliteit en verse (lokale) producten zijn de speerpunten van Restaurant de Noot. Het restaurant is helemaal vernieuwd. Een sfeervolle huiselijke uitstraling waar iedereen zich thuis voelt. Kom genieten van een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn. Of geniet van de vele speciaal bieren bij je maaltijd. Wil je het gerecht niet iets anders? Bijvoorbeeld de saus apart of heb je een allergie of dieet? Laat dit dan weten en wij houden rekening met je wensen. 

Van dinsdag t/m zondag is het restaurant, het café met bijbehorende terrassen geopend vanaf 11:00 uur. De lunchkaart wordt tot 16:00 geserveerd en vanaf 17:00 serveren we een heerlijk diner. Uiteraard verzorgen we de hele dag en avond heerlijke drankjes en hapjes. Graag tot ziens in Café de Noot.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.