Actief Ontspanning Kinderen Familie Wateractiviteiten Op het water Outdoor

Bosbad Amersfoort

Buiten zwembad in Amersfoort, Bosbad, staat voor genieten met het hele gezin.

Van harte welkom in dit prachtige buitenbad, in de bossen van Birkhoven. Het openlucht zwembad heeft een diep en twee ondiepe gedeelten. Daarnaast zijn er glijbanen en een duikplank, speeleilanden en waterspuiters. Voor de peuters is er een eigen bad, met glijbaantje en watereenden. Om de baden heen is een grote ligweide, waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Onder de bomen in de schaduw staan klim- en klautertoestellen. Nog even in de zandbak of een potje beachvolleybal, midgetgolf of tafeltennis spelen, voordat je weet het water induikt. Kom ook heerlijk zwemmen!

In het gezellige en vernieuwde lunchcafé Out2enjoy wordt de inwendige mens verwend. Ook als het weer wat minder is. Bij mooi weer is het gezellige buitenterras met picknicktafels en loungebanken ook open. Je hebt van hieruit een prachtig zicht op de midgetgolfbaan.

In de zomer is er elke woensdag en zondag een verrassende theatervoorstelling in het Openluchttheater. Leuk voor kleine kinderen en voor grote mensen. Kijk op de website voor meer informatie.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.