Koffie Groepsactiviteiten Rondleiding Indoor De Nieuwe Stad Workshop

Boot Koffie - Koffiebranderij Amersfoort

In de nieuwe stad bevindt zicht een heuse koffiebranderij gevestigd in 'Het Lokaal'. Deze prachtige branderij is van Boot Koffie. Het is dé plek voor koffieliefhebbers. Zien hoe koffie gebrand wordt, de mooiste smaken en geuren ervaren én er worden workshops gegeven.

Kwaliteit en smaakbeleving zijn essentiële onderdelen van BOOT Koffie. Daarom hebben wij een eigen branderij. Niet alleen besteden wij veel tijd en aandacht aan het selecteren van biologische topkwaliteit en veelal Direct Trade geïmporteerde groene koffie, maar juist ook aan het ambachtelijk branden. Wij willen er zeker van zijn dat jij optimaal kunt genieten van de smaakbeleving van onze koffiesoorten.

In onze koffiebranderij kun je zien hoe diverse soorten koffie met de deskundige hand van onze brandmeester tot perfectie worden gebrand. De transformatie van groene koffiebonen naar vers gebrande koffie is een ware geur- en smaakbelevenis. 

In onze branderij kun je op donderdag meekijken tijden het branden. Dan kun je zien hoe diverse soorten koffie met een deskundige hand van onze brandmeester tot perfectie worden gebrand. Ontdek het geheim en de geur van vers gebrande koffie met uitleg van onze brandmeester. 

Onze koffiebranderij is gevestigd in Het Lokaal, een verzamelpunt van lokale ondernemers die allemaal gedreven worden door passie en kwaliteit van hun producten (onder meer brood, bier, supermarkt en restaurant).

Koffieworkshops
In onze koffiebranderij kun je ook diverse workshops volgen. Wil je het beste uit je koffie halen? Volg dan een koffieproeverij, latte art- of barista workshop bij BOOT. Meer informatie vind je op onze workshop-pagina.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.