Actief Sport Hobby Overig

Bob Fietsverhuur

Stylish op de fiets - BOB Fietsverhuur

BOB Fietsverhuur is een frisse Amersfoortse fietsverhuurder. Vol met passie zorgen wij ervoor dat onze gasten een heerlijke fiets hebben om op te rijden.

Door samen te werken met de bedrijven FixieBrothers en Broers Amersfoort, kunnen we u voorzien van een uitstekende service! Prijs per fiets is 10 euro per dag. Wij verhuren alleen stadsfietsen, helaas geen electrische fietsen. 

Op zondag is fietshuur alléén mogelijk op afspraak!

Heb je maar een paar fietsen nodig? Kom dan gezellig langs bij Broers Fietsreparateurs in de Nieuwe Stad (ongeveer 10 minuten lopen vanaf VVV Amersfoort). Daar kunt u direct op de fiets stappen en eropuit gaan! Als je het ons vraagt, is de fietsroute langs de Eem een echte aanrader. U vindt Broers Fietsreparateurs op bovenstaand adres.

Groepen
Voor de grotere groepen brengen wij de fietsen ook op locatie! Vanaf minimaal 10 fietsen brengen wij de fietsen naar een locatie naar wens. Stuur vrijblijvend een mailtje naar info@bobfietsverhuur.nl. Ook kunt u contact opnemen met ons kantoor op onderstaand telefoonnummer. Dan kijken we samen wat de best mogelijke oplossing is.
http://www.bobfietsverhuur.nl/
Xenonweg 23
033 207 5772

 


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.