Diner Catering Krommestraat

MEI restaurant

MEI is een duurzaam en toekomstbestendige plaats, waar jij je thuis voelt en tegelijkertijd geprikkeld en uitgedaagd wordt. Een plek waar de synergie tussen natuur, keuken en jou optimaal tot haar recht komt.

Geïnspireerd door de sfeer van vooruitstrevende restaurants in Berlijn is het design van MEI fris, uitnodigend en open. Echt een plaats waar je je welkom voelt en die past bij de transparantie waarmee MEI zijn verhaal vertelt.

MEI keuken
De gerechten van MEI zijn ongecompliceerd, eigenzinnig en oprecht. Met als doel je letterlijk en figuurlijk dichter bij de natuur, het product en de bereiding ervan te brengen. Op de kaart tref je bijvoorbeeld groentes die op een duurzame en biologische manier worden verbouwd en eet je wild dat uit de bossen rondom Amersfoort komt. Verser en duurzamer kan het niet. Op je bord spelen deze fantastische producten dan ook de hoofdrol.

MEI menu
Het menu zal worden gedicteerd door de seizoenen en het beste wat de natuur op dat moment te bieden heeft. Zorgvuldig gekozen producten met een verhaal, zonder compromis omtrent smaak. Op ongedwongen wijze word je meegenomen in de verschillende dimensies van MEI.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.