Lunch Diner Catering

Bindicafé

Uniek in Amersfoort en omstreken is dit knusse, veganistische huiskamerrestaurantje. Bindicafé is onderdeel van Bindi, een centrum voor yoga en persoonlijke ontwikkeling.

Voor dé vegan hotspot van Amersfoort en omstreken ga je naar het gezellige Bindicafe, onderdeel van Bindi yogastudio en gelegen net naast het stadscentrum van Amersfoort. Bindicafe is puur. De liefde voor pure, biologische en eerlijke producten en gerechten die met aandacht worden klaargemaakt: dat is waar het bij Bindicafe allemaal om draait. Je kunt in dit restaurant terecht voor de heerlijkste veganistische (en vegetarische) gerechten, op elk moment van de dag.

Warm jezelf op met een soep en een broodje, verrijk jezelf met een gevulde salade of comfort yourself met een veganistische rendang van tempeh en hete boontjes. Aan (wereldse) kruiden en smaken hier geen gebrek, letterlijk een feestje voor de mond! Elk gerecht wordt met liefde voor het product, de planeet en de mens gemaakt. En dat proef je. De passie ligt in het creëren van een ultieme smaakbeleving. Bij ieder gerecht gaat Bindicafe de uitdaging aan om de puurheid van de ingrediënten tot hun recht te laten komen.

Bij Bindicafe zetten ze zich in voor een duurzame en gezonde levensstijl. Waar mogelijk wordt er gewerkt met biologische ingrediënten uit het seizoen en ook komt zoveel mogelijk uit de streek. Daarvoor wordt samengewerkt met lokale boeren, en andere ambachten. 

 

 


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.