Eten en drinken Voor groepen

Bavoort

Op dezelfde plek waar vroeger de molen van Bavoort was gevestigd staat nu een prachtig pand dat in 2008 compleet is verbouwd.

Één van de mooiste plekken van Leusden en omstreken. Deze oude herberg is inmiddels flink gemoderniseerd en beschikt over twee prachtige terrassen, een grote parkeerplaats en invalidevoorzieningen. Hierdoor is Bavoort een uitstekende uitvalsbasis voor fiets- en wandelroutes, welke ook verkrijgbaar zijn bij de lokale VVV. 

Overdag kun je bij Bavoort terecht voor goed gevulde salades, broodjes en warme gerechten. Op reservering biedt Bavoort ook een inmiddels bekende High Tea aan. Maar ook voor een lekkere kop koffie met punt gebak zit je hier goed.

In de avonden worden de Bavoort Bites geserveerd; kleine gerechten om met elkaar te delen. 2-3 gerechten en een bijgerecht per persoon volstaat als complete maaltijd. Zo is er voldoende keuze voor iedereen en is Bavoort een fijne plek voor vrienden, koppels, gezinnen en zeker ook zakelijke diners. 

Tevens is er een uitgebreide borrelkaart en ook een groot assortiment speciaal bier, cocktails en bijzondere frissen en sappen. 

Een leuke plek om eens tussen de wandelingen door, als startpunt of als eindpunt naar toe te gaan. Maar ook zeker in de avonden een fijn restaurant om samen of met vrienden te dineren. Wil jij meer weten over de Bavoort, kijk dan eens op hun website, via; www.bavoort.nl


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.