Familie Herfstvakantie Rondleiding Actief

Beklim de Onze Lieve Vrouwetoren

Het stralende middelpunt

Tijdens een rondleiding van een uur onder begeleiding van een gids hoor je meer over de legende van deze toren. Het beklimmen van de 346 treden wordt beloond met een prachtig uitzicht over Amersfoort! Op de imposante muur van de Houtzolder word je getrakteerd op een projectie van ongeveer 6 minuten over de geschiedenis van de toren. Hier staat ook een replica van het Maria beeldje.

Er zijn beklimmingen opp maandag om 12:30 en 14:00 uur. Op di t/m zo om 11:00, 12:30, 14:00 en 15:30 uur (op zondag om 15:15 uur i.p.v. 15:30 uur)

De rondleidingen duren een uur en deze zijn alleen te doen onder leiding van een gids. Bij gladheid, onweer o.i.d. behoud de VVV het recht om de rondleiding te annuleren.

Tijden onder voorbehoud. Het kan voorkomen dat er een besloten evenement in de Onze Lieve Vrouwetoren is, rondleidingen kunnen dan niet doorgaan. 

Coronaregels

Houd 1,5 meter afstand tot elkaar en de gids. Ontsmet je handen bij binnenkomst in de toren. Bij klachten verzoeken we je niet deel te nemen aan de rondleiding.

Tickets

Koop hieronder je tickets of aan de balie bij VVV Amersfoort, schuin tegenover de toren.

Er mogen maximaal 10 personen deelnemen per rondleiding. Reserveren is verplicht!

 

Voor gezelschappen t/m 10 personen kan er ook op een ander moment een priverondleiding aangevraagd worden via reserveringen@vvvamersfoort.nl

De rondleiding start voor de toren. We verzoeken je om ongeveer een kwartier van te voren op deze plek te verzamelen. De gids komt je ophalen als de rondleiding start.

De VVV Amersfoort wenst je veel plezier met de beklimming!

 

Wanneer

Datum: maandag 26 juli 2021
Tijd: 12:30 - 13:30

VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.