UITagenda regio Amersfoort

346 resultaten

For Sama

19 februari, 22 februari en nog 2 dagen

Deze ontroerende docu over een brief van een Syrische moeder aan haar babydochter Sama raakt je als een mokerslag en laat je niet meer los. Winnaar Beste Documentaire in Cannes en genomineerd voor een Oscar.
Little Joe

19 februari, 21 februari en nog 3 dagen

In dit duistere drama volgen we Alice, een plantenveredelaar die een revolutionaire plant kweekt die mensen gelukkig maakt. Maar er zijn onvoorziene neveneffecten...
City Dreamers

woensdag 19 februari

Inspirerende documentaire over vier vrouwelijke (landschaps)architecten die Montreal, Philadelphia, Vancouver en New York voorgoed veranderden.
Little Women

t/m 26 februari

In dit kostuumdrama spelen onder meer Saoirse Ronan, Emma Watson, Laura Dern en Meryl Streep. De film, die zes Oscarnominaties heeft, is gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek.
Minuscule 2: het tropisch avontuur (NL)

19 februari, 22 februari en nog 3 dagen

Een heleboel kleine maar dappere dieren, leiden je rond in het hilarische rijk der insecten. Dit prachtige animatie-avontuur is voor de hele familie, ook als je niet van kriebelbeestjes houdt.
Parasite

19 februari, 21 februari en nog 5 dagen

Critici bestempelen dit gitzwarte en toch humoristische Zuid-Koreaanse sprookje als een meesterwerk. Joon-ho Bong won er niet voor niets een Gouden Palm mee.
Saskia Laroo | 'Trumpets Around The World' (release concert)
Saskia Latoo
muziek

woensdag 19 februari

Wees klaar om te grooven met de Saskia Laroo Band van bossa naar hiphop en reggae, van blues naar funk met een soepele salsa – met haar en haar 'all that jazzy' trompet.
De Beentjes van Sint-Hildegard

t/m 26 februari

Herman Finkers schreef dit Twentse komische drama en speelt met Johanna ter Steege een echtpaar. Zij houdt zoveel van haar man dat hij er bijkans in stikt.
A White, White Day

19 februari, 20 februari en nog 4 dagen

'A White, White Day' is een spannend IJslands drama over rouw, wraak en liefde.
Atlantique

19 februari, 20 februari en nog 4 dagen

Het bijzondere debuut van Mati Diop is een liefdesgeschiedenis, een sociaal-realistisch drama, een detective én een spookverhaal. De film bleef niet onopgemerkt en won in Cannes een belangrijke prijs.
Opera Melancholica
Opera2day
muziek

Opera2Day & New European Ensemble i.s.m. Scapino Ballet Rotterdam
Papicha

19 februari, 21 februari en nog 4 dagen

In Algerije pleegt een jonge studente met het opvoeren van een modeshow een onverschrokken daad van verzet tegen het oprukkende religieus fundamentalisme.
Ultimatum
theater

woensdag 19 februari

Indrukwekkend en verrassend debuut, bekroond met sterren en lovende woorden!
Bombshell

19 februari, 25 februari

Deze me-too-film is gebaseerd op seksuele aanklachten tegen Roger Ailes, voormalig topman van Fox News. Charlize Theron en Margot Robbie zitten bij Oscaruitreikingen vast hard te duimen: beiden zijn genomineerd voor dit mannelijke beeldje.
A Hidden Life

19 februari, 20 februari en nog 2 dagen

Hartverscheurend drama van meesterfilmer Terrence Malick over een Oostenrijkse boer die weigert zich over te geven aan het gezag van nazi-Duitsland.
Bellydance
actief

wekelijks

Buikdansen of bellydance is een dansvorm waarbij je danst met je hele lichaam. Je gebruikt alle spieren op verschillende manieren waardoor het erg gezond is voor je lichaam.
Yoga Flow
actief

wekelijks

Yoga Flow is een flow ervaring door de diverse stretchende en vloeiende bewegingen afkomstig uit de yoga, moderne dans en stretching.
musical, 6-7 jaar

t/m 24 juni

Waar ligt jouw talent? Bij zingen, dansen of toneelspelen? In de musicalles hoef je helemaal geen keuze te maken, want daar komt alles aan bod!
Jongerenkoor Bruis

t/m 24 juni

Als je graag zingt is Jongerenkoor Bruis een superplek om het plezier en de energie van samen zingen te ontdekken! We zingen met name lichte muziek, meer pop dan klassiek.
Musical 12+
Anton Havelaar

t/m 24 juni

Musical, zingen, dansen, spelen... Het komt hier allemaal samen. Natuurlijk wordt je eigen creativiteit aangesproken in het maken van de musical. Dus niet alleen repeteren, maar juist spelen.
Tell Me Your Story
Romare Bearden, Maquette for Quilting Time, 1985. Detroit Institute of Arts, Founders Society Purchase with funds from the Detroit Edison Company
expositie

t/m 17 mei

Voor het eerst in Europa: 100 jaar Afrikaans-Amerikaanse kunst gebaseerd op Storytelling. Vanaf 8 februari tonen 50 kunstenaars de visueel overweldigende rijkdom van de zwarte cultuur.
Expositie Franz Hazelzet bij GGZ Centraal
Franz
expositie

19 februari, 20 februari en nog 6 dagen

Franz Hazelzet exposeert bij GGZ Centraal. Franz Hazelzet, schilder van Galerie Absoluut, exposeert met zijn schilderijen bij GGZ Centraal.
Knutselclub, 9-12 jaar

t/m 24 juni

De Knutselclub, daar wil je bij horen! In uitdagende opdrachten leer je je ideeën in klei, verf, hout, karton en allerlei andere materialen uit te voeren. Zo wordt je fantasie werkelijkheid in een echt kunstwerk.
Camera kunstclub, 9-12 jaar.

t/m 24 juni

Van photoshop tot videoanimatie: deze cursus is een creatieve ontdekkingsreis in medialand. Zo laat je jouw fantasie op een nieuwe manier tot leven komen. Jouw kunst op een beeldscherm!