UITagenda regio Amersfoort

Wat zoek je

Sorteer op:

38 resultaten

Only You Film

t/m 25 augustus

Een authentiek romantisch drama over Elena en Jake die smoorverliefd worden na een toevallige ontmoeting. Dit is de start van een gepassioneerd liefdesavontuur. Maar niet alles loopt zoals gepland...
Once upon a time Film

t/m 28 augustus

Leonardo DiCaprio en Brad Pitt spelen een uitgerangeerde TV-ster en zijn vaste stuntdubbel. Tarantino’s negende is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast.
Retablo Film

zondag 18 augustus

Een Latijns-Amerikaans filmprogramma in samenwerking met Dias Latinos; het vrolijkste Latin & Caribische festival van Nederland, in Amersfoort!
Mijn bijzonder rare week met Tess Film

18 augustus, 24 augustus

Bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining.
Ask Dr. Ruth Film

18 augustus, 19 augustus en nog 4 dagen

In deze buitengewoon amusante documentaire kijkt de beroemde tv-seksuologe Dr. Ruth (91 jaar) terug op haar bewogen leven: van haar jeugd onder de nazi's tot haar carrière in de voorste gelederen van de seksuele revolutie.
Veearts Maaike Film

18 augustus, 21 augustus en nog 2 dagen

Gouden Kalf-winnaars Musch & Tinbergen volgen veearts Maaike van den Berg en razen mee over het Groningse land, van melkveehouder naar melkveehouder. Tegelijkertijd krijgen we een beeld van de relatie tussen politiek en de praktijk.
Yesterday Film

18 augustus, 23 augustus

Imagine a world without ‘Imagine’... Oftewel: wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige bent die hun nummers kent? Dit overkomt singer-songwriter Jack in de nieuwe film van regisseur Danny Boyle (‘Slumdog Millionaire’).
So Long, My Son Film

zondag 18 augustus

Prachtig Chinees drama over twee gezinnen die vanaf de jaren ’80 samen opgroeien tijdens de revolutionaire hervormingen in China. Hun wegen scheiden na het verlies van een kind tijdens een tragisch ongeluk.
Diego Film

t/m 28 augustus

Een uniek portret van een man, rebel, held en voor velen: God... De nieuwe film van Oscarwinnaar Asif Kapadia ('Amy') gaat over de opkomst en ondergang van stervoetballer Diego Maradona.
La Promesse Film

18 augustus, 20 augustus en nog 6 dagen

Van zijn moeilijke jeugd in Polen, tot zijn pubertijd in het zonnige Nice, zijn studentenjaren in Parijs en zijn harde pilotentraining tijden WOII… Romain Gary leefde een uitzonderlijk leven.
Woodstock Film

zondag 18 augustus

Zondag 18 augustus, 50 jaar na dato, is de docu ‘Woodstock’ (1970) eenmalig te zien. Je bent een hele middag onder de pannen met deze Oscarwinnaar vol muziek, want de ‘Director’s Cut’ duurt bijna 4 uur (inclusief pauze)!
The Day After Film

18 augustus, 19 augustus en nog 5 dagen

Bongwans vrouw vermoed overspel van haar man met zijn nieuwe assistente, maar de realiteit is complexer. Regisseur Hong schakelt op onvoorspelbare wijze door ruimte en tijd, dus je moet blijven opletten om de waarheid te herkennen!
Girl Film

18 augustus, 22 augustus

‘Girl’ ontving na zijn wereldpremière op het Filmfestival van Cannes een minutenlang durende staande ovatie en diverse prijzen waaronder de prestigieuze Camera d’Or voor regie.
FilmZomer Film

t/m 31 augustus

Premièrefilms, specials en een terughaalprogramma met een aantal van de beste films van de afgelopen maanden.
Les Valseuses Film

19 augustus, 24 augustus

Twee doelloze criminelen vallen vrouwen lastig en stelen. Hierna zetten ze het op een lopen of vechten zich uit de problemen. Marie-Ange besluit hen te vergezellen als minnares, kokkin en surrogaat-moeder.
Tarde Film

20 augustus, 27 augustus

Voor wie ‘Call Me By Your Name’ mooi vond is hier een fantastische film van dezelfde producers. Een coming of age verhaal, zinderend van de zomerhitte, vol humor en aantrekkingskracht.
Vue Film

wekelijks

Super Tuesday in Vue
Den Skyldige Film

21 augustus, 28 augustus

Zenuwslopende film waarin voormalig politieagent Asger een noodoproep ontvangt van een ontvoerde vrouw. Tijdens een race tegen de klok probeert hij haar te redden.
Leave No Trace Film

woensdag 21 augustus

Een ex-militair en zijn 13-jarige dochter leven in de Amerikaanse wildernis. Als de sociale dienst om de hoek komt kijken, moeten ze terug in het maatschappelijke gelid.
Children Act Film

donderdag 22 augustus

Rechter Fiona Maye (Emma Thompson) raakt verwikkeld in een familiedrama rond de vraag of de 17-jarige Adam een levensreddende bloedtransfusie mag weigeren op basis van zijn geloof. Gelijktijdig staat haar huwelijk op knappen.
Temblores Film

22 t/m 28 augustus

Als de christelijke familieman Pablo verliefd wordt op een man, stelt zijn familie hem een ultimatum: of hij laat zich ‘genezen’ door de kerk, of hij wordt voorgoed verbannen.
Worl on Fire Film

vrijdag 23 augustus

Met zijn nieuwste docu duikt Roberto Minervini in het dagelijkse leven van zwarte Amerikanen die vechten voor gerechtigheid. Meesterlijk schakelt hij tussen vier verhalen in New Orleans en Jackson County, Mississippi.
BlacKkKlansman Film

zaterdag 24 augustus

In deze Spike Lee-komedie, gebaseerd op ware feiten, infiltreert een Afro-Amerikaanse politieagent in een lokale eenheid van de Ku Klux Klan en wordt uiteindelijk leider van de eenheid.
The Biggest Little Farm Film

zaterdag 24 augustus

John en Molly laten hun werk en het stadsleven achter zich om een stuk dor land om te bouwen tot een unieke boerderij met een zelfregulerend ecosysteem. We volgen hen in deze adembenemend gefilmde en inspirerende docu.