UITagenda regio Amersfoort

Wat zoek je

Sorteer op:

14 resultaten

Foto: Gilde Amersfoort Rondleiding

t/m 29 februari 2020

Met een gids van het Gilde wordt Amersfoort twee keer zo mooi!
Stadskanonniers Amersfoort Wandeltocht

19 augustus, 31 augustus en nog 2 dagen

Beleef de verdediging van Amersfoort! Amersfoort heeft een stadsmuur met een bijzondere geschiedenis. Maak kennis met de historische binnenstad en ontdek de verdedigingswerken die de stad rijk is.
Kinderwandeling met Abe de Verteller Wandeltocht

woensdag 21 augustus

Speciaal voor kinderen en hun (groot-)ouders biedt Abe de verhalenverteller een familiewandeling over misschien wel de beroemdste historische inwoner van Amersfoort.
Huis Bollenburg Wandeltocht

woensdag 21 augustus

Speciaal voor kinderen en hun (groot-)ouders biedt Abe de Verteller een familiewandeling over misschien wel de beroemdste historische inwoner van Amersfoort: Johan van Oldenbarnevelt.
Sun Move & Fun Sportevenement

woensdag 21 augustus

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen onder professionele begeleiding de hele ochtend genieten van sport en spel, klimmen en klauteren, zomerse muziek en hopelijk veel zonneschijn!
Mysterieus Austerlitz Fietstocht

woensdag 28 augustus

Een fietstocht van 28 km over de Utrechtse Heuevelrug met eindbestemming Austerlitz. Hoor het verhaal over mysterieus Austerlitz
Gelderse Vallei Wandeltocht

vrijdag 13 september

Tijdens deze 13 km lange tocht laat ik u zien wat er allemaal ten goed -zeker ook voor ons wandelaars- is veranderd, maar ook wat er nog zou moeten gebeuren.
Wijnroute door Amersfoort Rondleiding

15 september, 24 november

Wijnroute Amersfoort, de leukste zondagmiddag in Amersfoort.
Zuiderzee Klassieker Sportevenement

zaterdag 28 september

De Maag Lever Darm Stichting organiseert op zaterdag 28 september 2019 voor de 9e keer de Zuiderzee Klassieker. Een fietstocht waarmee geld wordt ingezameld voor meer onderzoek naar darmkanker en andere spijsverteringsziekten, zoals de ziekte van Crohn.
Amersfoort in de herfst Fietstocht

woensdag 2 oktober

Een fietstocht van 27 km door de regio Amersfoort. Ontdek de schoonheid van het stadslandschap
Meewindkoers Sportevenement

zondag 13 oktober

Meewind Koers, de mooiste fietsroutes over de Utrechtse Heuvelrug en door de Hollandse Polders en die eindigt op het Finish Festival in De Nieuwe Stad in Amersfoort.
Wandeling Rondje Hoogland Wandeltocht

vrijdag 18 oktober

Een rondje om Hoogland van 12 km. Tijdens deze tocht zult u zien hoe groen de omgeving van dit dorp is, maar ook de vele overgangen tussen hoog en laag Nederland tussen nat en droog.
Fietstocht Landgoed Appel Fietstocht

woensdag 23 oktober

Fietstocht door landgoed Appel: een prachtig voorbeeld hoe een eeuwenoud landgoed ook in deze tijd nog goed kan functioneren.
De Amersfoortse Berg Wandeltocht

vrijdag 8 november

De Amersfoortse berg is een zeer bijzondere plek. Een prachtig wandelgebied waar veel mooie verhalen over te vertellen zijn.