UITagenda regio Amersfoort

475 resultaten

The Last Male on Earth Film

19 september, 20 september en nog 2 dagen

Je zal maar de laatste van je soort op aarde zijn.... Deze docu volgt de laatste jaren van de enige overgebleven mannelijke noordelijke witte neushoorn in Afrika.
Dorpsfeesthoogland2018 Muziekfestival

t/m 22 september

Dorpsfeest Hoogland Van donderdag 19 tot en met zondag 22 september 2019
Muziek overig

Muziek bij Nieuwe Erven op donderdagavond
Language Theater en Toneel

donderdag 19 september

Taal als brug tussen culturen en vooral als barrière. Een college over taal van Vanja Rukavina. "Door een nieuwe taal te leren kijk je weer als nieuw tegen allerlei dingen aan.”
Rainy Day Film

t/m 25 september

De nieuwste Woody Allen is een romantische komedie over een jong stel (Timothée Chalamet en Selena Gomez). Hun romantische trip naar New York neemt een andere wending dan ze hadden verwacht.
Manta Ray Film

19 september, 20 september en nog 4 dagen

Aan de Thaise kust vinden veel gevluchte Rohingyas uit buurland Myanmar een voortijdige dood. Een visser ontfermt zich over een onbekende gewonde man die hij aantreft bij de kust waar zich geheimzinnige zaken afspelen.
Once upon a time Film

19 september, 20 september en nog 4 dagen

Leonardo DiCaprio en Brad Pitt spelen een uitgerangeerde TV-ster en zijn vaste stuntdubbel. Tarantino’s negende is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast.
Dolor y gloria Film

t/m 25 september

In de nieuwe film van Spaanse grootmeester Pedro Almodóvar blikt een regisseur op leeftijd terug op het verleden. Met prachtige rollen voor steracteurs Antonio Banderas en Penélope Cruz.
Downton Abbey Film

t/m 25 september

De bekende acteurs uit de populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden keren terug voor de langverwachte film. We can hardly wait!
Rojo Film

19 september, 20 september en nog 4 dagen

Een donkerkomische misdaadthriller over de nationale onverschilligheid die de Argentijnen in 1976 vier achtereenvolgende militaire staatsgrepen opleverde.
The Biggest Little Farm Film

19 september, 24 september en 25 september

John en Molly laten hun werk en het stadsleven achter zich om een stuk dor land om te bouwen tot een unieke boerderij met een zelfregulerend ecosysteem. We volgen hen in deze adembenemend gefilmde en inspirerende docu.
Jett Rebel Concert

donderdag 19 september

Donderdag 19 september 2019 - 20:30 tot 22:30 uur; € 32,50 Jett Rebel is een van de meest kleurrijke personen in de Nederlandse muziekwereld. Sinds de release van zijn eerste EP in 2013 is het ongelooflijk hard gegaan met zijn carrière.
Workshop acryl schilderen Workshop

19 september, 13 oktober

Lorenca Blanco Rosas, kunstenares, illustrator en muralist leert je in een paar uur de kneepjes van het vak: schilderen met acryl.
Verjaardagsfeestje Mondriaanhuis Jeugdfestival

wekelijks

Ben je (bijna) jarig? Vier je kinderfeestje in het Mondriaanhuis, waar je terecht kan voor een bijzondere en creatieve verjaardagworkshop.
Open Deurenweek Workshop

t/m 21 september

Ballet of theater? Trompet of schilderen? Doe een proefles tijdens de Open Deurenweek en maak je keuze! De Open Deurenweek van Scholen in de Kunst vinden plaats van 16 t/m 21 september op alle locaties van Scholen in de Kunst. Gratis toegang.
Multimediatour Rondleiding

wekelijks

Paleis Soestdijk introduceert een multimediatour, waar bezoekers met ondersteuning van beeld en geluid het paleis ervaren. Ook aan de kleine bezoeker is gedacht met een speciale interactieve multimediatour gericht op kinderen.
Johan & Maurits - van vriend tot vijand Tentoonstelling

t/m 31 december

In 2019 is het 400 jaar geleden dat Johan van Oldenbarnevelt ter dood werd veroordeeld. Reden voor Museum Flehite om aandacht te besteden aan deze bijzondere Amersfoorter.
Zhang Zhaoying Tentoonstelling

t/m 3 november

Hedendaagse Chinese kunst bij Kunsthuis Glue ism Galerie Kunstbroeders. Een expositie van jonge opkomende Chinese kunstenaars, die zich door de westerse hedendaagse kunst laten beïnvloeden.
Schilderij Tentoonstelling

t/m 4 oktober

Ans van de Wolfshaar en Marijke Boekholdt exposeren in de Pastorie naast de Martinuskerk Hoogland.
NIEUWSTE LEDEN Tentoonstellingen

19 september, 20 september en nog 6 dagen

In deze expositie worden de nieuwe leden van LKG-De Ploegh voorgesteld.
Expositie Conny Kiest Tentoonstelling

t/m 15 november

De Amersfoortse fotografe Conny Meslier maakt spraakmakende fotoreportages. Nu te zien bij Archief Eemland op de derde etage van het Eemhuis.
Toren Experience Tentoonstelling

t/m 31 december

Een dynamische videoprojectie op de begane grond van de Onze Lieve Vrouwetoren geeft bezoekers een boeiende introductie op het cultureel erfgoed van de stad, te beginnen bij de toren. De projectie is vrij toegankelijk en dagelijks elk kwartier te zien.
De Vensterbank van Pim palsgraaf Tentoonstelling

t/m 13 oktober

Vanaf 14 juli woekert het werk van beeldend kunstenaar Pim Palsgraaf in De Vensterbank.
Max Keuris Tentoonstelling

t/m 12 oktober

De tentoonstelling toont de veelzijdigheid van de Amersfoortse kunstenaar Max Keuris. Hij was niet alleen tekenaar en schilder, maar ontwierp ook boekomslagen en maakte reclamefilms.