UITagenda regio Amersfoort

469 resultaten

After the Wedding Film

t/m 23 oktober

Isabel (Michelle Williams) maakt kennis met een zakenvrouw (Julianne Moore) die haar weeshuis kan steunen. Er wachten heftige verrassingen
Huis Bollenburg Wandeltocht

dinsdag 22 oktober

Speciaal voor kinderen en hun (groot-)ouders biedt Abe de Verteller een familiewandeling over misschien wel de beroemdste historische inwoner van Amersfoort: Johan van Oldenbarnevelt.
Nuestro tiempo Film

dinsdag 22 oktober

Visueel overdonderende scènes uit een open huwelijk, met regisseur Carlos Reygadas en zijn vrouw in de hoofdrollen.
Kinderworkshop De kunst van het weglaten Workshop

dinsdag 22 oktober

Creatieve schilderworkshop voor kinderen in het Doe-het-zelf-atelier van het Mondriaanhuis
Abe de Verteller Rondleiding

dinsdag 22 oktober

De enthousiaste gids Abe de Verteller neemt de kinderen mee op een ontdekkingsreis door de bijna 100 meter hoge Onze Lieve Vrouwentoren. Er valt van alles te vertellen over deze trots van Amersfoort! De rondleiding is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Introdans Dans en Ballet

The Battle
The Goldfinch Film

22 oktober, 23 oktober en nog 6 dagen

Gebaseerd op de bekroonde bestseller van Donna Tartt met een mooie rol voor Nicole Kidman.
Solan & Ludwig gaan naar de maan Film

22 oktober, 25 oktober en 27 oktober

Solan & Ludwig wagen zich in de ruimte met een reis naar de maan. Het wordt een hilarisch avontuur vól verrassingen!
Zooks Film

22 oktober, 26 oktober

Modern sprookje over een wereld waar de natuur verboden is.
PORTRAIT DE LA JEUNE FILLE EN FEU Film

t/m 30 oktober

Op een afgelegen eiland in Bretagne eind 18e eeuw, wordt kunstenares Marianne verliefd op een jonge vrouw die ze moet schilderen.
Sinaasappels Jeugdtheater

dinsdag 22 oktober

Ludieke juicy voorstelling voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar met muziek en handpoppen.
AN UNEXPECTED LOVE Film

22 oktober, 23 oktober en nog 5 dagen

Een fijne komedie over een gelukkig getrouwd stel dat na vijfentwintig jaar huwelijk de balans opmaakt.
Instinct Film

t/m 30 oktober

In het intense regiedebuut van Halina Reijn spelen Carice van Houten en Marwan Kenzari een psychologe en haar manipulatieve patiënt in een tbs-kliniek.
Meis Jeugdtheater

dinsdag 22 oktober

Spannend en humoristisch sprookje over een dapper meisje dat zichzelf moet redden. Theatraal hoorspel van de makers van ‘Iep!’
Downton Abbey Film

22 oktober, 23 oktober en nog 6 dagen

De bekende acteurs uit de populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden keren terug voor de langverwachte film. We can hardly wait!
Dolor y gloria Film

22 oktober, 23 oktober en nog 4 dagen

In de nieuwe film van Spaanse grootmeester Pedro Almodóvar blikt een regisseur op leeftijd terug op het verleden. Met prachtige rollen voor steracteurs Antonio Banderas en Penélope Cruz.
Kapsalon Romy Film

22 oktober, 23 oktober en nog 6 dagen

Romy helpt oma in de kapsalon. Als dat niet langer gaat, wil ze oma’s grootste wens vervullen. Van de makers van 'Minoes' en 'Het Paard van Sinterklaas', gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Tamara Bos.
One ticket to Mars Angelo Vermeulen Tentoonstelling

t/m 12 januari 2020

Leven op Mars volgens kunstenaars, vormgevers, architecten en wetenschappers
Expositie Pia Plasman Minimuseum Tentoonstelling

t/m 1 januari 2020

Nieuwe expositie in het minimuseum van Kringloopcentrum Amersfoort,
Rietveld Tentoonstellingen

t/m 6 november

Benieuwd naar Amersfoort in de toekomst? Hoe zit het met nieuwe woningen? De natuur? Of het opwekken van groene energie? Het Rietveldpaviljoen is weer tijdelijk geopend voor publiek.
Henry Krul Workshop

t/m 14 januari 2020

Streetart is de kunst van de straat. Dus graffiti, maar ook werken met stiften en je eigen funny figures maken. Een cursus waar je je eigen beelden gaat zoeken en een eigen stijl probeert te ontwikkelen.
Johan & Maurits - van vriend tot vijand Tentoonstelling

t/m 31 december

In 2019 is het 400 jaar geleden dat Johan van Oldenbarnevelt ter dood werd veroordeeld. Reden voor Museum Flehite om aandacht te besteden aan deze bijzondere Amersfoorter.
Vue Film

wekelijks

Super Tuesday in Vue
Multimediatour Rondleiding

wekelijks

Paleis Soestdijk introduceert een multimediatour, waar bezoekers met ondersteuning van beeld en geluid het paleis ervaren. Ook aan de kleine bezoeker is gedacht met een speciale interactieve multimediatour gericht op kinderen.