UITagenda regio Amersfoort

Wat zoek je

Sorteer op:

380 resultaten

8 december, 10 december en 11 december

Renée Zellweger speelt Judy Garland, de legendarische Hollywoodster in deze biopic.

t/m 11 december

Dit visueel overrompelde melodrama over de onlosmakelijke band tussen twee zussen en hun zoektocht naar geluk won in Cannes de ’Un Certain Regard’ en is de Braziliaanse Oscarinzending.

8 december, 10 december en 11 december

Een eerlijk en ontroerend verhaal, over een gezin dat zich staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland, van tweevoudig Gouden Palm winnaar Ken Loach ('I, Daniel Blake').

8 december, 11 december

Een must-see registratie van Aretha Franklins opnames van het succesvolste gospelalbum ooit.
sixties muziek

zondag 8 december

Zo'n 15 artiesten uit Amersfoort e.o. brengen een spetterende ode aan de geweldige muzikale jaren zestig.

8 december, 10 december en 11 december

In deze bijzondere animatiefilm zoekt een hand zijn lichaam. Tijdens zijn tocht door Parijs denkt de hand aan het verleden en de wonderbaarlijke ontmoeting met zijn grote liefde.
Red Bullet muziek

zondag 8 december

In december 2019 gaat de Robert Jay Band op tour (als vervolg op de zomertour in 2019 “Up North”). In o.a. Groningen, Harlingen en Meppel zullen ze deels werk uit eigen pen en deels covers ten gehore brengen.

zondag 8 december

De klunzige buurmannen slaan weer aan het klussen met de bekende komische chaos tot gevolg.

zondag 8 december

Topvocalist Simon Feenstra brengt met zijn muzikale vrienden een speciale editie van de 'Kom dan bij mij'-serie. Deze keer brengen ze het publiek met hun prachtige onversterkte liedjes al in Kerststemming!

8 december, 10 december

In het Vietnam van de late 19e eeuw wordt de 14-jarige May de derde vrouw van landeigenaar Hung. Het briljant debuut van Ash Mayfair is schilderachtig en sensueel.
Kunst evenementen

zondag 8 december

Altijd al eens willen schilderen met aquarel, maar geen idee waar te beginnen?
Trio in C tot de Derde muziek

zondag 8 december

t/m 11 december

Komedisch drama over Lou (Loes Luca) van 63 jaar die naar Spanje wil verhuizen. Haar kinderen sputteren echter tegen...
Snertdag evenementen

zondag 8 december

Je kent het wel, donkere wintermaanden met slecht weer en weinig te doen. De kids zijn druk en het normale leven ligt vrijwel stil, met name op zondag.
Griek evenementen

zondag 8 december

In samenwerking met het Grieks Verkeersbureau organiseert  Kostas, eigenaar van restaurant Pallas Athene op zondag 8 december het evenement 'A Glass of Greece'. Een evenement dat draait om wijn, eten, live muziek en reizen.

8 december, 11 december

Wie is er bang voor de grote boze vos? Niemand lijkt het wel... Drie nieuwe hilarische verhalen van de maker van ‘Ernest en Célestine’.

t/m 10 december

De nieuwste film van Academy Award-winnaar Martin Scorsese (The Wolf of Wallstreet, Goodfellas) met Robert de Niro.

8 december, 10 december en 11 december

Een scherpzinnig en meelevend portret over een echtscheiding met Adam Driver en Scarlett Johansson. Oscargenomineerde Noah Baumbach tekende voor de regie.
Tango evenementen

zondag 8 december

Twee mensen die hun midlife crisis min of meer hebben overleefd, krijgen elkaar toegewezen als danspartner bij de Argentijnse tango les. Tussen de danspassen door nemen ze de tijd elkaar te vertellen hoe het hen in het leven is vergaan.

t/m 11 december

Critici bestempelen dit gitzwarte en toch humoristische Zuid-Koreaanse sprookje als een meesterwerk. Joon-ho Bong won er niet voor niets een Gouden Palm mee.

8 december, 10 december en 11 december

Oscarwinnares Helen Mirren en topacteur Ian McKellen in een dramatische thriller over een meesteroplichter die te veel gaat geven om zijn slachtoffer. Gebaseerd op het internationaal geprezen boek van Nicholas Searle.

8 december, 10 december

Dramatische komedie over de middelbare Tony en Carlo die met elkaar willen trouwen. Daar zijn niet alle betrokkenen blij mee...

t/m 5 januari 2020

Paleis Soestdijk introduceert een multimediatour, waar bezoekers met ondersteuning van beeld en geluid het paleis ervaren. Ook aan de kleine bezoeker is gedacht met een speciale interactieve multimediatour gericht op kinderen.

t/m 12 januari 2020

Leven op Mars volgens kunstenaars, vormgevers, architecten en wetenschappers