De VVV en Il diVino, wijnwinkel gelegen aan het mooiste straatje in Amersfoort, nodigt jullie uit voor het nieuwe toren- en wijnarrangement. Iedere laatste vrijdagmiddag van de maand kun je genieten van een actieve beklimming in combinatie met het proeven van drie exclusieve wijnen met wat lekkers bij wijnwinkel Il diVino aan de Grote Sint Jansstraat. Het arrangement duurt van 15:15 tot ongeveer 17:30. Ben je niet zo fan van hoogtes? Boek dan alleen een workshop of proeverij op maat via de website van wijnwinkel Il diVino.

Algemene informatie

Arrangement: Torenbeklimming + wijnproeverij met mini workshop bij Il diVino
  • Tijdsduur: +/- 2 uur en een kwartier
  • 1 uur beklimming van de toren, ongeveer 10 minuten wandelen naar locatie waar de proeverij plaatsvindt, 45 min á 1 uur proeverij
  • Elke laatste vrijdagmiddag van de maand om 15:15
  • Inclusief 3 verschillende wijnen en wat lekkers voor tijdens het proeven
  • Vanaf 18 jaar
  • Alleen in het Nederlands
  • Prijs €22,50 p.p.
  • Max. 8 plekken beschikbaar per rondleiding

Tickets

Koop je tickets via de knop hieronder of aan de balie van VVV Amersfoort, schuin tegenover de toren.

Het arrangement start voor de toren. We verzoeken je om ongeveer een kwartier van tevoren op deze plek te verzamelen. De gids komt je ophalen als de rondleiding start.

Ben je met een groep vanaf 6 personen, kan je ook op een ander moment het arrangement inplannen. Mail dan naar reserveringen@vvvamersfoort.nl

 

 

Achtergrond informatie Il diVino Amersfoort

Il diVino Wijnwinkel bestaat sinds 2008. Na Hilversum en Bussum heeft Il diVino Wijnwinkel zich ook in Amersfoort mogen vestigen, op de Grote Sint Jansstraat 2A. Ons assortiment bevat geen 'grote namen' of 'usual suspects' maar spannende wijnen, bijvoorbeeld uit onbekendere wijnlanden zoals Griekenland, Marokko, Tsjechië of Georgië. Veelal biologisch en met aandacht voor de natuur. We presenteren ons assortiment online, en via de winkels. Maar organiseren ook bijvoorbeeld workshops, cursussen en wijnfestivals. Want wijn is emotie en het mag gezellig zijn. Snelle levering, goede communicatie, perfect wijnadvies, verrassende wijnkaart. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een goed gevoel hebben.

(H)eerlijke wijnen!

Il diVino Amersfoort

Grote Sint Jansstraat 2a

3811 HX Amersfoort

www.ildivino-wijnwinkel.nl

Telefoon: 033 303 82 65

E-mail: info@ildivino.nl

VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.