Contact

VVV Amersfoort bevindt zich aan de voet van de Onze Lieve Vrouwetoren, midden in het centrum. De VVV adviseert je met plezier over de leukste bezienswaardigheden en activiteiten in de stad en de omgeving. Het is de ideale plek om inspiratie op te doen voor een gezellig dagje uit. Of je nu fietsend, wandelend of varend de veelzijdige regio wil ontdekken, VVV Amersfoort biedt je volop tips, informatie en routes om je een heerlijke tijd te bezorgen.

Slecht ter been? Ook dan biedt Amersfoort voldoende mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie

Ook voor leuke herinneringen en souvenirs kun je bij VVV Amersfoort terecht. Talloze originele typisch Amersfoortse cadeautjes liggen hier op je te wachten. Bijzondere streekproducten proberen? VVV Amersfoort heeft een groot assortiment zoals Amersfoortse Keitjes en Lieve Vrouwekoekjes.

En heb je een cadeaubon nodig? Dan ben je bij VVV Amersfoort aan het juiste adres. Want met één van onze 9 soorten cadeaubonnen geef je de ontvanger keuzevrijheid. Je geeft de ontvanger een heerlijk avondje uit, een dagje attractiepark, een middag wellness of juist dat ene cadeau wat de ontvanger al heel lang wilde hebben.

Kom langs en laat je verrassen door de veelzijdigheid!

Wil je graag in contact komen met VVV Amersfoort? Stuur ons een e-mail of bel ons tijdens openingsuren. Uiteraard ben je van harte welkom in onze winkel!

VVV Amersfoort
Breestraat 1
3811 BH Amersfoort
T: 033- 465 94 44
E: info@vvvamersfoort.nl

Het hele jaar geopend op maandag van 11.00-17.30 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.30 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur.
Van april t/m oktober zijn wij ook open op zon-en feestdagen van 11.00-16.00 uur, behalve 1e Paasdag en 1e Pinksterdag. Op 1e en 2e Kerstdag en 1 januari zijn wij gesloten. Op 2 januari gaan we een uur later open.