FunEvent Amersfoort

Steps | E-chppers | Fietsen | TukTuk

Grote haag 33

 

 

Datum publicatie: 18 april 2023

 


Fun in Amersfoort!

 

Je hebt ze misschien weleens door de stad zien zoeven; de tuktuks van Funevent. Groepen die Amersfoort komen bezoeken weten Thomas, eigenaar van Funevent, goed te vinden. Sinds een paar jaar zit hij met zijn kantoor aan de Korte Haag. Hier verhuurt hij fietsen, steps, e-choppers én de bekende tuktuks, waaronder een groot elektrisch exemplaar voor 6 personen.

Zo is er voor iedereen wel een manier om op eigen tempo de stad en omgeving te bezoeken. Ook vrijgezellengroepen weten hem inmiddels goed te vinden voor een origineel dagje Amersfoort.

De meest populaire tour is de e-choppertour van 3 uur, waarbij je op een hippe elektrische scooter een route rijdt door het mooie bosgebied rond de stad. Wil je in de binnenstad blijven, dan zijn de steps de ideale manier om in een korte tijd veel te zien.

Daarnaast kan hij dagjes uit samenstellen in combinatie met een rondvaart of torenbeklimming.

Zelf vind ik de Citytuk challenge erg leuk met een groep; tijdens een leuke tour om het centrum moeten vragen beantwoord worden, waardoor er een leuke “strijd” ontstaat tussen de verschillen de groepen. Er wordt op verschillende mooie punten gestopt, zoals bij de Koppelpoort, de stier en het Belgenmonument.

Plannen voor de toekomst zijn er ook; hij zou zijn vloot graag willen uitbreiden met hybride stepjes, zodra de wet hier mogelijkheden voor geeft.

Dus als je op zoek bent om met een personeelsuitje, familiedagje of vriendenuitje iets leuks te doen; bel Thomas! 06-57578083

 

Geschreven door: Ursula

FunEvent Amersfoort

Grote Haag 33

3811 HH Amersfoort

06-57578083

https://www.funevent.nl/

 

VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.