Crazy Selfie

 

 

 

Datum bezoek: 10 november 2022

Datum publicatie: 16 november 2022

 


Zin in een 'crazy' ervaring met je vrienden of partner? Of zoek je een leuke activiteit voor een verjaardag of vrijgezellenfeestje?

Dan is Crazy Selfie echt wat voor jullie. Want daar is niets wat lijkt!

Het is zeker geen 'Insta museum' zoals je ze bijvoorbeeld in Amsterdam ziet, maar een professionele fotostudio waar toffe optische illusies centraal staan. Daarnaast zijn ze ook de enige in Nederland! Bezoekers komen uit alle hoeken van het land om hier te gekke foto's te maken.

Je reserveert een tijdslot van een uur en je hebt deze tijd dan ook helemaal voor jouw groep alleen in de fotostudio. Je krijgt daarnaast persoonlijke aandacht en begeleiding.

Van tevoren word je gevraagd de Crazy Selfie app te downloaden. Deze is erg handig om te gebruiken tijdens je bezoek. Via de app krijg je bijvoorbeeld uitleg en leuke voorbeeldfoto's te zien ter inspiratie door middel van het scannen van QR-codes bij de verschillende foto illusies. Ook weet je telefoon dan direct welke instellingen nodig zijn voor het beste resultaat.

Samen met mijn collega Anne Marie bezocht ik Crazy Selfie. We werden vriendelijk en enthousiast ontvangen door Conrad Stockmann, eigenaar van Crazy Selfie en na een duidelijke uitleg gingen we van start.

Bij de eerste paar illusies werden we begeleid door Conrad. Daarna kan je eventueel zelf aan de slag. Vooral bij de eerste illusie, het op zijn kop huis, zijn wat tips welkom. Conrad hielp ons met leuke poses en liet zien waar je het beste je handen en voeten kan plaatsen om de beste illusie te creëren. In het begin wisten we nog niet goed wat het nu moest worden, maar toen we het uiteindelijke resultaat zagen waren we heel erg verrast...want was was de foto leuk geworden!

Er zijn veel verschillende illusies die je kan creëren en het leukste daarvan is dat je buiten je comfort-zone kan gaan door je lekker in te leven in de 'situatie'. Want je als je bijvoorbeeld door een haai wordt 'opgegeten' dan zet je natuurlijk niet je breedste glimlach op :-P

Om de studio's met optische illusies zo mooi mogelijk te houden mag je sommige niet met schoenen aan betreden. Maar ook daar is iets leuks op bedacht...Crazy Socks! Met deze sokken lijkt het net of je hippe sneakers aan hebt. Verkrijgbaar in 2 maten en 4 verschillende kleuren. Je kan ze toevoegen tijdens je reservering.

Je gebruikt je eigen mobiel en mag zoveel foto's maken als je wil. Leuk voor op je socials of ingelijst aan de muur. Het is dus wel belangrijk om van tevoren te checken of je telefoon genoeg vrij geheugen heeft en uiteraard een volle batterij. 

O ja, een laatste tip en wat ikzelf helaas vergeten was...trek geen groene kleren aan!
Dit valt namelijk weg bij het green screen ;-)

Ga het vooral zelf ervaren en plan snel je bezoek via www.crazyselfie.nl

 
Veel plezier!
 
 
Geschreven door: Jennifer
VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.