Actief

Doe-Het-Zelf-Tours

Heel Nederland is aan het wandelen. Maar de dagelijkse rondjes, die beginnen zo langzamerhand wel wat te vervelen. Daarom bedachten de Amersfoortse Gidsen een nieuw concept: Doe-Het-Zelf-Tours, waarmee je op eigen houtje nieuwe plekken in de stad ontdekt.

Voor beginners en toeristen:
Bestel de Highlightstour. Je komt langs alle mooie plekken van de binnenstad, bekijkt filmpjes van de 'digitale stadsgids' en kunt zelf in een aantal monumenten binnenkijken. Speciaal voor kinderen zijn er twee speurtochten gemaakt van een uur door de binnenstad.
 
Voor gevorderden en Amersfoorters:
De Duisterweg in Vathorst, boerderij de Sneul in Nieuwland, de Grebbeliniedijk vlakbij de binnenstad – er zijn zoveel mooie en onbekende plekken in de stad waar de meeste Amersfoort nooit komen. Hoog tijd om die in de spotlight te zetten!
De gidsen zouden natuurlijk het liefst zelf met iedereen aan de wandel gaan, maar dat kan voorlopig nog even niet. Dus al hun leuke weetjes en verhalen zijn in deze tours verpakt. Er is een puzzeltour rond de Eemhaven, een feit-of-fake-news-tour door Vathorst en een rondje Nieuwland dat je wandelend of met de fiets kunt doen.

Wanneer

Datum: donderdag 23 september 2021
Tijd: 10:00 - 21:30

Prijsinformatie

€ 2,50 - € 6,50


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.