Evenement Gratis activiteit Koningsdag

Koningsdag Biertuin bij Het Lokaal

Heb je al plannen voor Koningsdag? Kom dan naar de gezellige BierTuin in De Nieuwe Stad! Voor velen is dit inmiddels een vaste stek tijdens de Amersfoortse Koningsdag. Op 27 april 2024 kleurt De Nieuwe Stad weer oranje en vieren we het feest samen.

Naast live optredens, een kleedjesmarkt en leuke spelletjes op de Oliemolenhof, organiseren wij bij Het Lokaal de BierTuin. Geïnspireerd op de Berlijnse BierGarten: lange tafels en banken, diverse brouwerijen, live muziek en lekker eten. Dat wordt gegarandeerd een gezellig feestje!

Dit jaar vieren we Koningsdag op ons nieuwe (tijdelijke) terras. Nieuw? Tijdelijk? Jazeker! Op Koningsdag (her)openen we Het Lokaal op onze tijdelijke plek: Oliemolenhof 20. Waarom? Omdat op onze huidige plek wordt gebouwd. Gelukkig mogen we na die verbouwing weer terug. Tot die tijd ben je als vanouds van harte welkom 'aan de overkant'. Ook op Koningsdag! Omdat dit onze (her)opening is, maken we het extra feestelijk, met optredens van maar liefst negen Amersfoortse bands/muzikanten.

Kom dus langs en vier het feest met ons mee in De Nieuwe Stad. Wij zorgen voor een blije en sympathieke sfeer, zodat jij een onvergetelijke Koningsdag beleeft. Tot dan!

Wanneer

Datum: zaterdag 27 april 2024
Tijd: 11:00 - 20:00

Prijsinformatie

Gratis


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.