Festival

Lepeltje Lepeltje

26 t/m 29 mei 2023

Spendeer je lange weekend in het park! Omring je vier dagen met creativiteit en wereldse muziek, verleg je culinaire drempel of ga langs de marktkramen vol bijzondere waren. Zoals altijd is er voor de kids onstuimig vermaak en is Lepeltje Lepeltje voor iedereen gratis toegankelijk.

Verlekker je aan de diversiteit aan gerechten op Lepeltje Lepeltje. Elke mobiele keuken heeft een eigen specialiteit waaronder minstens één vega optie en een kleine hap voor een kleinere prijs. Iedere chef bakt met plezier een allergievrije versie voor je, waardoor je alle smaaksensaties mee mag maken.

Tuimel tijdens Lepeltje Lepeltje in de lekkerste tracks gespeeld door live bands en DJ’s. Laat je ‘s middags verrassen door fijne deuntjes en de allerbeste sfeermuziek. Zodra de zon vertrekt en de borrel begint gaat het tempo vanaf het podium omhoog. De veelzijdige line-up van muzikanten wordt binnenkort bekendgemaakt.

Lepeltje Lepeltje is er ook voor de koters. Daarom is er op zaterdag, zondag en maandag kindervertier te vinden in het park en steekt het kroost de handen uit de mouwen. De klassieke schommels nemen zoals weer plaats in het park en dienen als speeltuig voor de kleine durfals.

Speur naar mooi spul en bekijk het marktaanbod tijdens Lepeltje Lepeltje. Op zaterdag, zondag en maandag vind je naast de baksels ook brocanten, curiosa en andere hebbe-dingen. Waan je tussen een breed aanbod aan ambachtelijke producten, vintage kleding of handgemaakte kunstwerken.


Openingstijden
Vrijdag 26 mei 14:00-01:00
Zaterdag 27 mei 12:00-01:00
Zondag 28 mei 12:00-00:00 (Eerste Pinksterdag)
Maandag 29 mei 12:00-22:00 (Tweede Pinksterdag)

Wanneer

Datum: vrijdag 26 mei 2023
Tijd: 14:00 - 23:59

Prijsinformatie

Gratis toegang


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.