Voorjaarsvakantie Kinderen Familie Herfstvakantie Kerstvakantie Meivakantie Zomervakantie

Monkeytown Amersfoort

Welkom bij de leukste binnenspeeltuin van Amersfoort! Een dagje weg met je kids of kleinkinderen? Een familie uitje, schoolreisje of bedrijfsfeest? Of een onvergetelijk kinderfeestje organiseren? Monkey Town is altijd een goed idee!

Entreetickets koop je bij ons eenvoudig aan de kassa in het park, vooraf online reserveren is dus niet nodig. Wanneer je naar Monkey Town komt voor het vieren van je kinderfeestjes, bedrijfsuitje of andere groepsactiviteit, dan verzoeken we je vooraf online of telefonisch te reserveren zodat wij deze onvergetelijke dag kunnen voorbereiden.

Het complete dagje weg voor het hele gezin

Met de vele attracties voor kinderen van 1 t/m 10 jaar, goed verzorgde horecagelegenheid en scherpe entreetarieven is Monkey Town het leukste Indoor Speelparadijs van Amersfoort en omgeving en daarmee het perfecte gezinsuitje. We zijn 7 dagen per week geopend, er is ruime parkeergelegenheid en entreetickets voor de kids koop je eenvoudig bij binnenkomst aan onze kassa, begeleiders (ouders / grootouders) hebben altijd gratis toegang. Wanneer je gebruik wilt maken van onze arrangementen voor kinderfeestjes, schoolreisjes, bedrijfsuitjes etc. dan vragen we je vooraf even te reserveren zodat wij alles netjes voor kunnen bereiden. Zien we je snel?

Activiteiten & attracties bij Monkey Town

We vinden het belangrijk dat elk kindje tussen de 1 en 10 jaar een onvergetelijke dag beleeft bij Monkey Town. Daarom bestaat elke vestiging uit een variatie aan attracties verdeeld over diverse speelzones waar je als begeleider goed zicht op hebt. Kids vanaf 4 jaar kunnen klimmen en klauteren in de Fun House, elk kind springt een gat in de lucht in de Trampoline Zone en de kleinste aapjes tot 4 jaar kunnen veilig kennismaken met de speeltoestellen in de Peuter Zone. Zo wordt de motorische ontwikkeling van elk kind op een speelse manier gestimuleerd. Wanneer je op doordeweekse dagen met kinderen tot 3 jaar voor 11:30 binnen bent, betaal je het voordelige peutertarief à €5,50 per kindje.

Meer over Speelzones

Kinderfeestje in hét speelparadijs van Amersfoort

Op de eerste plaats moet een kinderfeestje een onvergetelijke ervaring zijn voor de jarige en de genodigden. Daarnaast wil je het liefst zo veel mogelijk ontzorgd worden zodat je ook zelf kunt genieten van deze bijzondere dag. En dat alles in een schone, veilige omgeving waarbij je het liefst niet afhankelijk bent van de weersomstandigheden. Dan ben je bij Monkey Town aan het juiste adres! We hebben diverse kinderfeest arrangementen samengesteld, inclusief eten, drinken, een feestelijk gedekte tafel en natuurlijk cadeautjes! Deze arrangementen zijn gemakkelijk online te reserveren, dus over een paar klikken kan het organiseren van een kinderfeestje ook weer van jouw To-Do lijstje gestreept worden ;-)

Meer over kinderfeestjes

Arrangementen voor groepen

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in regio Amersfoort waar ook de kinderen de dag van hun leven hebben? Een familie uitje dat past bij elke leeftijd? Of een schoolreisje of BSO activiteit waarbij je niet afhankelijk bent van het weer? Oók dan is Monkey Town een goed idee! Boek één van onze arrangementen waarbij je compleet ontzorgd wordt of neem contact op met ons service center voor het samenstellen van een arrangement op maat.

Meer over feestjes en uitjes   Meer over schoolreisjes

Wanneer

Datum: donderdag 7 december 2023
Tijd: 09:00 - 18:00

Prijsinformatie

Entree € 8,95  
Peutertarief* € 5,50  
Begeleiding (vanaf 18 jaar)** gratis!
Baby's tot 1 jaar gratis!
10 rittenkaart € 65,-  
Verlengen van 10 rittenkaart € 59,-  

*Het peutertarief is geldig van maandag t/m vrijdag bij binnenkomst vóór 11.30 uur en speciaal voor peuters van 1 t/m 3 jaar. Schoolvakanties en feestdagen zijn uitgesloten.

** Begeleiding is verplicht (18+) 


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.