Markt / Braderie

De Heeeerlijke Herfst(streek)markt

De Heeeerlijke Herfstmarkt. Een samenwerking tussen de Streekmarkt bij Het Lokaal & Winkels op Wielen!

Dé plek waar lokale ondernemers, producenten en initiatieven samenkomen. Dé markt om te laten zien wat de stad mooier, lekkerder, leuker en beter maakt. Boeren, producenten, kunstenaars, uitvinders, scholieren, studenten, fabrikanten, muzikanten, winkeliers, chef-koks, ontwerpers….iedereen is welkom: mensen die een gezicht geven aan onze stad. Op de Oliemolenhof verbinden we ze met elkaar op een grote markt.

De StreekMarkt bij Het Lokaal & Winkels op Wielen bundelen hun krachten én het plezier om een toffe markt neer te zetten. In 2022 doen we gewoon weer vier keer een onwijs gezellige markt, OP het Oliemolenhof. Na de Lieve Lente en de Zwoele Zomer, is het nu tijd voor de Heeeerlijke Herfstmarkt

Wanneer dan? Op 24 september van 10.00 tot 17.00 uur op het Oliemolenhof in De Nieuwe Stad (voor Het Lokaal). Met op deze markt een extra event: StreekTaart 2022. Wie bakt de lekkerste of mooiste (streek)taart? Een jury van professionals proeft en beoordeelt de lekkerste taart. Bezoekers op de markt kiezen de mooiste. Meedoen kan nog steeds. Kijk op streektaart.hetlokaal.nl voor meer informatie.

Wanneer

Datum: zaterdag 24 september 2022
Tijd: 10:00 - 17:00

Prijsinformatie

Gratis toegang


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.