Kinderen In de regio

Herfstwandeling

Onze eeuwenoude boerderij, Hoeve Ravenstein, ligt midden in het bos van landgoed Groeneveld. In de herfst wanneer alle bladeren verkleuren lijkt ons erf net een sprookje. Er is geen betere plek om te genieten van een prachtige herfstwandeling!

Voor wie?
De herfstwandeling is gemaakt voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar.

Wat ga je doen?
In je knapzakje zit een boekje met de route van de herfstwandeling. De wandelroute is ongeveer 3 km, voor de kleine beentjes is er een verkorte route. Onderweg voer je diverse opdrachten uit. Zo ga je bijvoorbeeld opzoek naar herfstschatten, teken je de mooiste paddenstoel en maak je een prachtige herfstfoto!

Kosten
€6,- inclusief knapzakje met het herfstboekje, kleurpotloodjes, een appel en als afsluiting warme chocolademelk met slagroom in het Boerderijcafé. Je kunt de herfstwandeling tijdens onze openingstijden ophalen bij het Boerderijcafé.

Boerderijwinkel & Boerderijcafé
In de boerderijwinkel vind je de beste en puurste producten van het land. Je vindt hier een bijzondere selectie van streekproducten en dagelijks vers aangeleverde groenten uit eigen tuin. Ook het boerderijcafé is geopend. In het boerderijcafé kun je terecht voor heerlijke dranken, vers gebak en andere lekkernijen.

Wanneer

Datum: vrijdag 25 november 2022
Tijd: 07:30 - 16:00

Prijsinformatie

€6,00 inclusief knapzakje met het herfstboekje, kleurpotloodjes, een appel en als afsluiting warme chocolademelk met slagroom in het Boerderijcafé.


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.