Familie In de regio

Pluktuin

Maak een ontspannen wandeling naar de pluktuin, geniet van de kleuren, de geuren én… stel je eigen boeket samen en oogst je eigen kruiden. Leuk en lekker voor jezelf, of om iemand anders blij mee te maken! Schaartjes en mandjes staan klaar in onze Boerderijwinkel. Lees op onze website over onze plukregels.

Hoeve Ravenstein
Hoeve Ravenstein is de eeuwenoude boerderij van de boerenfamilie Tupker. De hoeve staat bekend om zijn eerlijke rundvlees en het verrassend grote assortiment van duurzame, glutenvrije en streekgebonden producten. De sympathieke, landelijke uitstraling heeft een enorme aantrekkingskracht op jong en oud uit de hele regio.

Boerderijwinkel & Boerderijcafé
In de boerderijwinkel vind je de beste en puurste producten van het land. Je vindt hier een bijzondere selectie van streekproducten en dagelijks vers aangeleverde groenten uit eigen tuin.
Ook het boerderijcafé is geopend. In het boerderijcafé kun je terecht voor heerlijke dranken, vers gebak en andere lekkernijen.

Kinderactiviteiten
Op ons boerenerf zijn verschillende educatieve kinderactiviteiten. In het Boerderijcafé kunnen kinderen een speurtocht halen. In de moestuin maken ze kennis met velen soorten groente, kruiden, bloemen en hoe deze groeien en bloeien. De runderen zijn in de diervriendelijke potstal en op de landerijen rondom het erf te zien. Wedden dat het leuk wordt?

Wanneer

Datum: zaterdag 6 augustus 2022
Tijd: 08:30 - 18:00

VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.