Herfstvakantie

Summer Art Journey

Lekker naar nieuwe plekken, nieuwe gerechten proeven en nieuwe ervaringen opdoen. Maar niet iedereen durft nog een vakantie te boeken of heeft niet de middelen of fysieke conditie om op vakantie te gaan.

Maar ho wacht! Onder het mom van ‘Als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan’, heb ik een lumineus plan bedacht: ik stippel een virtuele reis uit! Een online Summer Art Journey. Iedereen die het leuk vindt om kunst te maken is welkom om mee te gaan. De reis vindt plaats van 15 juli tot 15 september. Acht weken met acht locaties. Ik verklap nog niet welke….

Ga jij ook mee op Summer Art Journey? Meld je aan en krijg gelijk een creative challenge in je inbox om jouw vervoermiddel te maken.

Deze Summer Art Journey is gegarandeerd 100% vrij van:
🌷perfectionisme
🌸stress
🎈prestatie-eisen
📝(ver)oordelen.

Deze Summer Art journey maak je vanuit je eigen huis en ik neem je acht weken lang mee naar acht locaties, waar we kunst gaan maken. Er is voldoende ruimte in mijn virtuele hippe Volkswagenbus! En wat nou zo mooi is, het Summer Art Museum heeft speciaal een vleugel vrijgemaakt om al onze kunst tentoon te stellen! Dan kunnen al jouw vrienden en familie in het najaar jouw kunst komen bekijken als we de hele vleugel hebben gevuld met onze creaties.

Maar eerst lekker acht weken genieten van super bijzondere plekken. Want ik heb bijzondere plekken uitgezocht hoor! Welke verklap ik nog niet.

Wel kan ik alvast vertellen dat de reis helemaal gratis is! Gratis? Ja, de reis is gratis.
Maar als je van wat meer luxe houdt, kun je ook een VIP Arrangement boeken. Met meer aandacht voor jou als individuele persoon.

Op Summer Art Journey
Een reis om nooit te vergeten! Buiten platgetreden paadjes, onverwachte plekken, out of the box en buiten de lijntjes kleuren! Dat is deze reis in een notendop. Wees niet verrast dat je ergens komt, waarvan je dacht dat het niet kon. Want bij deze Summer Art Journey kan alles! Ook jouw kunst hoeft niet gekaderd te zijn, je maakt gewoon wat jou inspireert op de plek waar we zijn.

Ga he-le-maal los.

Camping of hotel?
Je kunt kiezen uit het campingarrangement (gratis) of het VIP-arrangement (€47,50). Kijk snel wat je allemaal krijgt via de link hieronder: (mét bonus!)

Wanneer

Datum: maandag 26 juli 2021
Tijd: 07:00 - 23:59

Prijsinformatie

0,00

VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.