Expositie Herfstvakantie

Hemelladder

‘De weg naar rust via Hemelladder’

Wil je ontsnappen aan de hectiek van alledag, je terugtrekken in een groene oase binnen de stad en daarbij wegdromen bij kunst? LKG de Ploegh toont met elf kunstenaars hun werk in de Frans en Hilde Hof, achter de St. Franciscus Xaveriuskerk.
Deze tuin, die doorgaans beperkt geopend is voor publiek, opent vanaf 11 juli zijn deuren voor deze eenmalige expositie. De kunstenaars laten zich inspireren door de natuur en de omgeving. Het resultaat is een ervaring om even bij weg te dromen: bij een geldboom als uit een sprookje of een wonderschoon keramisch gedrocht. De expositie Hemelladder tilt je even op uit de dagelijkse sleur in een unieke groene omgeving.
Deze tentoonstelling is samengesteld door curator Jaap Velzerboer.

LOCATIE
Frans en Hilde Hof, achter St. Franciscus Xaveriuskerk (’t Zand 31, 3811 GB Amersfoort).
De hof is te bereiken via de St. Agathastraat langs de doorgang naast de fysiotherapeut. Voorbij de parkeergarages aan je rechterhand, vind je de ingang links.

DEELNEMENDE KUNSTENAARS
Jacqueline Bohlmeijer, Simone de Groot, Thijs Jaeger, Flip Lambalk, Bert Neelen, Rian Peeperkorn, Willeke van Ravenhorst, Lies van der Sluis, Linda Verkaaik, Jos Verschaeren, Müge Yilmaz.

Open:
Do / vrij 11.00 – 17.00 uur
Zat / zo 13.00 – 17.00 uur
De Frans en Hilde hof is tijdens deze uren vrij te bezoeken. Het aantal bezoekers is afhankelijk van de mogelijkheden die op dat moment gelden.

Agenda:
Mogelijke activiteiten zullen worden bekend gemaakt via de website van De Ploegh: www.deploegh.nl

Wanneer

Datum: maandag 26 juli 2021
Tijd: 11:00 - 17:00

Prijsinformatie

gratis

VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.