Lancering: We are public

Plantsoen-Noord 2
3811 GH Amersfoort

Gezocht: Cultuuroptimisten! Op vrijdag 15 maart openen we de deuren van de iconische Volmolen om de lancering van onze campagne in Amersfoort te vieren. We starten dan de zoektocht naar de eerste 500 We Are Public-leden. Proost met ons mee! Zet jezelf even op aanwezig en stay tuned wearepublic.nl/amersfoort.  We Are Public is een nieuwe manier van cultuur ontdekken en financieren. Voor een vaste bijdrage van € 17 per maand investeer je mee in cultuur en krijg je gratis toegang tot een scherpe, door een redactie samengestelde selectie van zo'n 50 voorstellingen, concerten, films en exposities in de buurt. We Are Public bestaat al in Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Tilburg, Breda, Leiden, Delft, Utrecht en nu ook in Amersfoort!