Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Koningsdag in Vathorst

Contact

Adres:
Winkelcentrum Vathorst
Cruquius 1
3825 MH Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Nog even en het klinkt ‘Oranje boven!’ Want op zaterdag 27 april viert Koning Willem-Alexander zijn verjaardag in Amersfoort. Het is natuurlijk niet voor iedereen mogelijk om het feestgedruis in de binnenstad mee te maken en daarom wordt in Vathorst gewoon oer-Hollandse Koningsdag gevierd.  De ‘beroemde’ kinderkleedjesmarkt is natuurlijk een vast onderdeel, maar ook muziek, entertainment, sfeervolle horeca én gezellige drukte. Bereid je voor op het feest der feesten in het bruisende hart van de wijk Vathorst.                                                                                        

De kinderen van Vathorst bereiden zich er goed op voor. Alle spulletjes waar ze mee uitgespeeld zijn en de kleertjes die ze niet meer passen gaan in de verkoop op hét kleedje. Inmiddels is de kleedjesmarkt in Vathorst uitgegroeid tot een populair evenement in de regio dat jaarlijks vele bezoekers trekt. Vorig jaar was de winkelvloer bedekt met bijna 400 kleedjes. Jaarlijks komen er meer deelnemers bij.

Sfeervol plein met DJ en terras

De sfeer van Koningsdag wordt bepaald door honderden kinderen en ouders die letterlijk alles uit de kast trekken om er een onvergetelijke dag van te maken. Een Koningsdag zonder muziek kan niet. DJ Dennis van den Hoogen zorgt dan ook voor een passende en swingende muzikale omlijsting. Hij neemt je mee in diverse stijlen muziek van apres-ski, zuid Amerikaans, Nederlandstalig, tropische sferen, top 40 en meer! Wie weet zet hij het Wilhelmus nog in. Zing je dan mee? Na al het zingen én swingen kan je op het terras genieten van een heerlijk drankje en hapje.

Wanneer

  • De kleedjesmarkt wordt al bezet vanaf 06:00 uur!