Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

The Mule

Contact

Adres:
Theater Film Café de Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Eastwood schittert als Earl Stone, een eenzame man van in de tachtig die failliet is en zich genoodzaakt ziet om zijn bedrijf te sluiten. Hij krijgt een job aangeboden waar hij alleen voor hoeft te rijden. Simpel toch? Wat hij niet weet is dat hij werkt als drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel. Wat hij ook niet weet, is dat DEA-agent Colin Bates (Bradley Cooper, ‘A Star is Born’) hem in de smiezen houdt. Fouten uit het verleden achtervolgen hem, zodat niet alleen de autoriteiten, maar ook het drugskartel hem op de hielen zit.

Clint Eastwood speelde vaker de hoofdrol in zijn eigen films, bijvoorbeeld in ‘Gran Torino’ (2008) en ‘Million Dollar Baby’ (2005) waarvoor hij een Oscar kreeg als beste regisseur.

Voor de generatie die nog video’s huurde, is Clint Eastwood een held. Eind jaren zestig speelde hij in de legendarische spaghetti westerns ‘A Fistful of Dollars’, ‘For a Few Dollars More’ en ‘The Good, the Bad and the Ugly’. Onsterfelijk werd hij in de jaren zeventig met zijn vertolking als politieagent Harry Callahan in de film ‘Dirty Harry’.

Meer info & tickets: https://lievevrouw.nl/producties/film/mrt-2019/the-mule/ 

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: PIN

Kenmerken

Kijkwijzer

  • Grof taalgebruikJa
  • Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarJa
  • GeweldJa
  • AngstJa