Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Koningsdag expositie Joriskerk

Contact

Adres:
Sint Joriskerk
Hof 1
3811 CJ Amersfoort
Plan je route
Afstand:

In de Sint-Joriskerk kun je tijdens Koningsdag, en de dagen ervoor een bezoek brengen aan de Koningsdagexpositie. De kerk is van binnen gevuld met een mooie dubbelexpositie: een fotoexpositie van Jaco Klamer over vervolging van Christenen in India en KROONjuwelen van Galerie Absoluut.

Galerie Absoluut toont in de Joriskerk een voorproefje van haar grote zomerexpositie van 2019. We hebben een aantal pareltjes uit onze kluizen gehaald en lichten een tipje van de sluier op van wat komen gaat. Galerie Absoluut bestaat 10 jaar en pakt groots uit in dit kroonjaar.In de Joriskerk onze KROONJUWELEN: kroontjes, kikkerprinsen, koningspaar op de fiets en andere juwelen uit de collectie van Galerie Absoluut. Dat en nog veel meer. Komt dat zien! Prachtige kunst in ons Amersfoorts juweel, de Joriskerk.


Foto-expositie over vervolging van Christenen in India van Jaco Klamer. De wieg van fotograaf Jaco Klamer stond in Kawagit, in de jungle van Papoea. Elf jaar lang mocht hij in bomen klimmen, muizen vangen, vogels schieten en varen in z’n eigen prauw. Sindsdien heeft Jaco speciaal hart en oog voor mensen in moeilijke, uitzichtloze situaties en reist hij – met camera graag de wereld over.

Prijzen

  • € 1,00 Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang.