Amersfoorts Bockbier Festival

Krankeledenstraat 6 -26
3811 BN Amersfoort

Het Amersfoorts Bockbier Festival wordt dit jaar al voor de zesde keer gehouden op het Krankeledenplantsoen. Tijdens het festival vieren we de herfst en gaan we genieten van veel verschillende bockbieren van de tap. Deze zijn zorgvuldig voor jullie geselecteerd door ons aller Walter!

Je kunt een ticket kopen voor één dag of voor het hele weekend om te genieten van Bockbier, Live Muziek en lekker eten op het Krankeledenplantsoen. Als je een ticket koopt heb je toegang tot het festival, krijg je een #ABF2018 glas, twee muntjes, pen en boekje. Muntjes kun je op het festival weer bijkopen met cash of pin en zijn 2,50 per stuk. Wij hebben er weer enorm zin in en zien jullie graag in het weekend van 5,6 en 7 oktober!

• dagelijks vanaf 5 oktober 2018 t/m 7 oktober 201816.00 - 20.00 uur

• € 12,50