Kwartetten met Beethoven (6+)

Theater Film Café de Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort

Hoe klinkt kwartetten met passie? In ‘Kwartetten met Beethoven’ nemen de musici van het Dudok Kwartet je mee op een beeldende reis. Langs een meerstemmige canon, een Franse musette met een doedelzak op de achtergrond, een koraalachtig gebed en een vrolijke dans. Een spannende reis met een stralend einde. Een theatraal concert vol fantasievolle beelden en grappige situaties met muziek van Beethoven.

Oorkaan
Oorkaan maakt theatrale concerten voor kinderen met topmusici. Hun missie: zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek laten ontdekken. Prikkelend en verrassend met klassieke muziek uit de hele wereld, van vroeger en nu.

Het Dudok Kwartet is een van de meest veelbelovende jonge strijkkwartetten van Europa. De musici studeerden met de hoogste onderscheidingen af aan de Nederlandse Strijkkwartet Academie en behaalden successen op internationale concoursen. In november 2014 ontving het Dudok Kwartet de Kersjesprijs voor uitzonderlijk talent in de Nederlandse kamermuziek.

> Deze 'De Lieve Flint voorstelling' is in De Lieve Vrouw

• zondag 5 november 2017om 14.30 uur