Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

CaboCubaJazz ft Armando Vidal Sanchez | Dias Latin Night

Contact

Adres:
Stadscafé & Evenementenlocatie De Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
Plan je route
Afstand:

In samenwerking met festival Dias Latinos brengt de Observant maandelijks een zwoele muziekavond. Er kan geluisterd worden, maar uiteraard ook gedanst! Woensdag 3 april komt CaboCubaJazz naar de Observant. Deze keer staan de spotlights op drummer, percussionist en zanger Armando Vidal Sanchez.

Dit internationale ensemble mengt op onnavolgbare wijze de melancholie van de Kaapverdische eilanden met opzwepende Cubaanse rumba en salsa, geheel in de avontuurlijke geest van de hedendaagse jazz. De Volkskrant betitelde hun muziek als ‘Opwindend, sensueel, weldadig’.

Armando Vidal Sanchez werd geboren in Holguin en studeerde af aan het Conservatorium van Havana. Door zijn soulvolle en virtuoze manier van spelen werkt hij met bijna alle authentieke latin en latinjazz groepen in Nederland. Hij tourt regelmatig internationaal met formaties zoals Timbazo, CaboCubaJazz en Estrella Acosta. Samen met percussionist Nils Fischer en zijn band Timbazo heeft hij onlangs de soundtrack van de bioscoop film 'Verliefd op Cuba' ingespeeld en gezongen. Wie weet zal hij een van deze songs brengen.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Prijzen

  • € 5,00
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN, Online