Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Het Wilde Oog

Contact

Adres:
Rietveldpaviljoen
Zonnehof 8
3811 ND Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Na 20 jaar neemt Het Wilde Oog afscheid van haar muzen, de 'Spakenburgse Diva's', met een interdisciplinair kunstwerk. De gestolde erfenis in de opslag (rekwisieten/stoffen) wordt getransformeerd tot een energetisch ruimtelijk werk in de Zonnehof.

U betreedt de Zonnehof, het paviljoen dat Gerrit Rietveld in 1959 verwezenlijkte en ziet een ruimtelijk kunstwerk. Een oogstrelend landschap van uiteenlopende materialen: de installatie die beeldend kunstenaar Keiko Sato gebouwd heeft. Dit met restmateriaal gebruikt door het kunstenaarsduo "Het Wilde Oog". 

In 20 jaar fotografie met drie Spakenburgse vrouwen in klederdracht. U hoort spannende geluidsflarden: een soundscape speciaal gecomponeerd door Simon Akkerman. U ziet een reeks esthetische foto’s waarop de vrouwen in klederdracht in relatie zijn gebracht met de architectuur van Gerrit Rietveld. U ondergaat een ontroerende video-performance en kunt op drie dagen professioneel gefotografeerd worden in het totale kunstwerk! Daarmee levert u een vitale bijdrage aan het afscheid van het 20 jaar durende project.

Data waarop de fotograaf aanwezig is: Zaterdag 29 augustus, donderdag 3 september, vrijdag 11 september tussen 12.00 en 17.00 uur.

Reserveren is verplicht via info@hetwildeoog.nl

Prijzen

  • € 3,50