Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Kaalstaart - Kunstfestival

Contact

Adres:
De WAR
Geldersestraat 6
Amersfoort
Plan je route
Afstand:

In het weekend van 3/4 oktober 2020 zijn bezoekers van harte welkom om voor de 8e keer Kaalstaart, festival voor betakunst en nieuwe ambachten, te bezoeken in Amersfoort. Ieder jaar weet Kaalstaart bezoekers te verrassen met bijzondere kunst, aparte installaties en veelzijdig creatief werk van meer dan 20 kunstenaars. 

Onder andere Christien Loen, Jan Theun van Rees, Paul Reintjes, Victor Dissel en Sally Pittman tonen hun werk en met hen nog vele anderen. De line-up is te vinden op www.kaalstaart.nl

In het weekend van 3 en 4 oktober 2020 vind je Kaalstaart in en op het terrein van broedplaats De WAR Geldersestraat 6 en deels in De Nieuwe Stad.

Uiteraard is Kaalstaart een coronaproof festival en volgen wij strikt de lijnen van het RIVM. Door de ruime opzet van Kaalstaart is de 1,5 meter goed te waarborgen. Reserveren van een tijdslot van binnenkomst is nodig via reserveren.expokeerpunt.nl

Tijdens Kaalstaart ben je ook van harte welkom om Expo Keerpunt te bezoeken, dat tegelijkertijd zal plaatsvinden. MONDKAPJE VERPLICHT bij alle binnenruimtes!

Prijzen

  • € 2,50