Eemconcert - GEANNULEERD

Het Eemconcert heeft dit jaar een festivsal karakter met een grote diversiteit aan muziek. Het belooft een avond vol verrassingen te worden! Naast de Eemlander Blaaskapel van Muziekvereniging PVO Soest en het Groot Gaesbeeker Gilde uit Soest zal de Voice of Soest band optreden met de kandidaten die op de eerste, tweede en derde plek zijn geëindigd: Isabel de Haas, Jasmin-Ann en Don Burgemeestre (video The Voice of Soest) en een beginnend musical ster Juliette Bull. Reinier Sijpkens komt langs met zijn muziekboot, de Eemmeerminnen komen zingen op de Eemlijn en DJ Niek Verlaan sluit af. Het concert zal professioneel worden uitgelicht en versterkt. Er zijn zitplaatsen maar u mag natuurlijk ook uw eigen stoel meenemen en er is uiteraard een hapje en een drankje te verkrijgen.

• Terrein open vanaf 19:30

• € 15,00