Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

't Schaep met de 5 Pooten

Contact

Adres:
Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Wat is er Nederlandser dan ‘‘t Schaep met de 5 Pooten’? Mede dankzij de onvervalste Amsterdamse gein, de geniale melodieën van Harry Bannink en de onvergetelijke teksten van Eli Asser, blijft ‘’t Schaep met de 5 Pooten’ nieuwe generaties boeien en fascineren. De klassiekers ‘We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar’, ‘Het zal je kind maar wezen’ en ‘Vissen’, spelen een belangrijke rol in de musical.

In het gloednieuwe verhaal van Raoul Heertje gaan we opnieuw naar het café met zijn ontroerende, venijnige, hartveroverende en hilarische stamgasten. Kootje, Lukas, Doortje, en de vaste klanten Lena, Arie, Riek en Opoe Withof komen weer tot leven in deze bijzonder grappige, herkenbare en ontroerende musical vol live muziek en fraaie choreografieën.

Uiteraard wordt er weer teveel gedronken en geroddeld, maar nooit teveel gelachen. Ze kunnen nog steeds niet zonder elkaar. Want: We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar.

’t Schaep met de 5 Pooten, met o.a. Remko Vrijdag / Paul Groot als Kootje en Eva Van der Gucht als zijn buurvrouw Doortje, Ellen Pieters, John Buijsmans, is genieten van tijdloze karakters met het hart op de tong en venijn op de lever.

Prijzen

  • van € 35,65 tot € 50,90