Ze bedoelen het goed (try out)

Contact

Adres:
Theater Film Café de Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Eerste avondvullende programma van Comedytrain-lid Glodi Lugungu. Zelfverzekerd neemt hij je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen mee naar altijd net even de andere kant van het verhaal; het bange meisje bij de bushalte, deurtrekken bij een familie van 9 kinderen en Henk uit Congo van Telfort. Een avond waarbij hij iedereen aanpakt, niemand is veilig, Glodi zelf niet, zijn familie niet, zelfs jij niet! Hou je vast, want ze bedoelen het goed!

Glodi Lugungu: comedytalent sprint in sneltreinvaart van grasmat naar podium

Glodi Lugungu (1992) vluchtte op jonge leeftijd uit DR Congo en groeide op in Dommelen, bij Eindhoven, in een gezin van 9 kinderen. Hij werd opgevoed als voetballer, maar zowel zijn voetbalvrienden als zijn familie zagen al snel dat er een comedian in hem schuilde en dat hij misschien meer thuishoorde op een podium dan op een voetbalveld.

Met succes waagde hij de sprong naar het podium van Toomler, waar ze onder de indruk waren. Niet veel later won hij zowel de Jury- als de Publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival en de Volkskrant verkoos hem tot een van de comedytalenten van 2019.

"Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen." (Jury AKF 2018)

meer info en kaarten https://lievevrouw.nl/producties/theater/2020-voorjaar/ze-bedoelen-het-goed-try-out/ 

Wanneer

  • donderdag 30 april 2020om 20.30 uur

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: PIN