Beleef De Nieuwe Stad

Contact

Adres:
De Nieuwe Stad
Oude Fabrieksstraat 7
3812 NR Amersfoort
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Direct gelegen aan de Eemhaven is een bijzonder gebied te bezichtigen. 

Een historische locatie met mooie oude verhalen, waar nu bedrijven, winkeltjes en horeca zijn gevestigd. Onze gidsen vertellen u er graag meer over en leiden u met veel plezier rond!

Je bezoekt de Prodentfabriek (geopend in 1937), waar de tandpasta geur nog te ruiken is. Je wandelt langs de Zeepfabriek (begonnen in 1885 als blekerij) en ziet de laatste resten van ’t Sasje. Geniet van de industriële architectuur en beleef de stadsontwikkeling op deze bijzondere plek. Zo laten onze gidsen je ook de beroemde paviljoens zien.

Deze bijzondere locatie is volop in beweging. In een tijd waar veel industrieterreinen leeg staan, wordt hier met wachtlijsten gewerkt. Ervaar zelf waarom dit een gewilde plek is!

Wij hebben rondleidingen op aanloop. Ben je alleen of met z’n tweeën? Dan kun je meedoen met de rondleiding op aanloop. We verzamelen voor restaurant Hoog Vuur.

De rondleiding duurt minimaal 60 minuten en de prijs per persoon is € 5-. Graag contant betalen, het liefst gepast. Weer of geen weer, deze rondleiding gaat altijd door! Kom op tijd want we vertrekken stipt op tijd!

Wil je meer beleven in De Nieuwe Stad? Wij bieden ook arrangementen met keuze uit verschillende workshops. Je kunt genieten van een hapje en een drankje in een van de gezellige horeca gelegenheden of even snuffelen in een van de bijzondere winkels. 

Hier kan je meer informatie vinden over de arrangementen en groepsrondleidingen.

Wanneer

  • elke vrijdag t/m 29 december 201714.00 - 15.00 uur

Prijzen

  • € 5,00
  • Betaalmogelijkheden: Contant

Kenmerken

Doelgroep

  • groepenJa

Reviews