Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Old School Legends

Het gezelligste feestje van Amersfoort begint 2019 goed met een nieuwe editie van Old School Legends waar heerlijke Early en Millenium geluiden de boventoon voeren. Niemand minder dan de legende "The Viper" zal op deze avond ons podium trotseren. 

 

THE VIPER

De Amersfoortse Melvin Pelupessy bekend als "The Viper" is voor weinig meer een onbekende naam. In de early & millenium tijd heeft hij vele hits op zijn naam staan zoals onder andere ‘Come As One’, 'Loose Control' ‘Bulletproof’, ’Coming Home’, ‘Raging in the Dancehall’ 'Fuck the Titties' 'Twisted World' 'Master This'. 

 

Hij heeft zijn vaste basis hedendaags liggen bij Neophyte Records. Ook is The Viper een van de residents van het evenement genaamd "Pussylounge" en brengt hij zijn tracks uit op het geronemeerde freestyle label "Foolish". Garantie voor een knallende avond als The Viper in het huis is.

 

PROJECT OMEAGA

Voor de millenium liefhebbers is Project OMEAGA uitgenodigd. Deze act draait zeer exclusief een millenium set en is bekend van een van de grootste hardcore hits ooit: "Prednison attack!"

 

Het wordt weer een nacht vol classics, millenium en early!

Prijzen

  • €12,50 ex. servicekosten
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN