Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Comedytunes Comedynight

Op een Comedytunes Comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen en dat stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedytunes Comedynights  sta je weer buiten met een fris en energiek gevoel!  

Komende editie staan de volgende comedians op het podium:

Stefan Hendrikx
Stefan Hendrikx zette nog niet zo lang geleden zijn eerste stappen op het podium als stand-up comedian maar bleek een natuurtalent. Stefan heeft alles wat je als publiek zoekt in een comedian: goed bedachte grappen, een energieke performance en de uitstraling van iemand die zich op het podium thuis voelt. Op zich is het niet zo gek dat Hendrikx zo hard gaat als stand-up comedian, want in 2013 studeerde hij af aan cabaretopleiding de Koningstheateracademie. Sindsdien treedt hij regelmatig op bij het comedy collectief Flunknarf en met zijn improvisatieduo Beperkt Houdbaar.

In 2015 was Stefan Hendrikx ook te zien in het BNN-programma Alpacas.

Felix Heezemans
Ik denk dat ik gewoon goed ben in klagen,” zo reageerde Felix Heezemans nuchter toen hij de Publieksprijs van het Leids Cabaretfestival 2017 in de wacht sleepte. En dat typeert deze Utrechter. Want er zijn weinig andere comedians die op zo’n ontzettend grappige manier kunnen zeuren over de dagelijkse ergernissen in het leven. Felix heeft in al zijn ergernissen een zeer absurdistische kijk op het leven.

Esther van der Voort
Esther is vanavond de MC. Esther van der Voort won de Internationaal Comedy Festival Rotterdam Talent Vakjury Award 2014. Esther is een open boek en heeft geen geheimen. Veertig worden, scheiden, daten, opvoeden, instorten en weer opkrabbelen. Esther weet er alles van en kan er uren over kletsen met daar overheen een dikke saus Humor.  

Kristel Zweers
Kristel Zweers een van de eerste Comédienne`s van Nederland. Deze vrouw heeft een schat aan ervaring. Met haar theaterprogramma`s heeft ze alle theaters van Nederland  gezien. Ook heeft ze in de beginperiode meegespeeld met de Lama`s. De afgelopen jaren was het rustig rondom Kristel. Ze trad ze voornamelijk op in het buitenland. Gelukkig is ze vanavond weer in Nederland om ons meer te nemen naar haar brede kijk op de wereld.  De humor van Kristel is hard soms confronterend, maar uiteindelijk aait ze je zachtjes over je bol en zet je met beide benen op de grond. 

Fysieke tickets zijn ook te koop bij Velvet Music.

Prijzen

  • €14 ex. servicekosten
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN