Vier Uur Bier Uur in de Tavern: Nederland Speciaalbierland

Contact

Adres:
Kamp 48
3811AT Amersfoort
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

We gaan een biertrip doen in de wintermaanden! In 4 proeverijen ben je welkom om 4 landen aan te doen! Maar we hoeven niet echt op reis in deze koude maanden want we zijn welkom in de sfeervolle en warme Tavern.

BierUur zal in de paar uur dat we proeven ook fascinerende zaken vertellen over deze bierlanden: wat interessante feiten en legendes uit vroegere tijden maar ook over de hedendaagse bierbrouwers, heroes of our time! Maar we gaan vooral gezellig samen proeven!

Later deze winter 'reizen' we naar de bierlanden België (17 februari)=vol, Duitsland (10 maart) en Groot-Brittanië (31 maart).
Voor degenen die 3 of zelfs 4 landen aandoen bij deze biertrip staat trouwens een leuke verrassing klaar :) Starttijd is telkens om 4 uur BierUur! Cheers! #BierUur

10 maart- Vier Uur Bier Uur in de Tavern: degelijke en dolle Duitsers
Duitsland is in Europa het land waar het meeste bier wordt gebrouwen én gedronken. Ook de kwaliteit van de bieren staat buiten kijf. Duitse degelijkheid! De oudste warenwet te wereld, het Reinheitsgebot, stelt dat enkel gerste- en tarwemout, water, hop en gist gebruikt mag worden. Dit borgt de kwaliteit maar kan tegelijkertijd remmend zijn voor de creativiteit. Is het alleen veel van ’t zelfde? Nee, want er zijn juist heel veel biersoorten ontstaan in Duitsland en die bestaan nog steeds! Door verschillende brouwtechnieken is de variatie enorm! Met 8 Duitse bieren met bijpassende Duitse hapjes zullen we zien dat Duitsland heel veel te bieden heeft op biergebied. Prost!

31 maart: Vier Uur Bier Uur in de Tavern: Brits bier!
Groot-Brittanië ligt aan de bakermat van belangrijke biersoorten als de stout en de IPA. Maar worden hier nog steeds goede bieren gemaakt? Groot-Brittanië is wat betreft de bieren zéker niet Brexit, hier wordt craft beer gemaakt dat met de beste ter wereld wedijvert. Hier worden prachtige bieren gemaakt, creatief maar niet over-the-top. Met 8 Britse bieren met bijpassende Britse hapjes zullen we zien dat Groot-Brittanië heel veel te bieden heeft op biergebied. Cheers!

Wanneer

  • zaterdag 31 maart 201816.00 - 19.00 uur

Prijzen

  • Volwassenen€ 29,92

Reviews