Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Muntjes duiken tussen haaien

Contact

Adres:
Theater Film Café de Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Na diverse projecten als popzangeres en een inspirerende reis door Japan wil Johanneke ter Stege er met een theatervoorstelling achter zien te komen wat het leven magisch maakt. Wat gaat er schuil achter de werkelijkheid? Hoe vind je de weg als je diep bent geraakt? Je kunt pas duiken als je erop vertrouwt dat je weer boven komt.

Johanneke ter Stege, een charismatische en bijzondere artiest

Met haar talent voor taal, beeld, muziek en voordracht dompelt de ontwapenende singer-songwriter je onder en voert ze je mee langs muzikale kunstwerkjes. ‘Muntjes duiken tussen haaien’ is de titel van Johanneke ter Stege’s debuutbundel en nu ook van haar eerste echte theaterprogramma. Gesterkt door betoverende projecties creëert ze een zeldzame intimiteit.

In 2016 won Johanneke de Cultuurprijs Overijssel in de categorie Talent. Fred Florusse, ex-lid van Don Quishocking en regisseur, zegt: “Johanneke is een charismatische, bijzondere artiest; Muntjes duiken tussen haaien een uitdagende en moedige titel.” Johanneke zelf zegt: “Ik verzamel de mooiste stukjes tijd en rijg ze aan elkaar.”

   

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: PIN