Havikconcerten 2019

Amersfoort staat vanaf vrijdagavond 14 juni drie dagen lang in het teken van klassieke muziek. Aan een van de mooiste grachten van Amersfoort, de Havik, gaan dan de Havikconcerten van start. Voor het negentiende jaar op rij kan het publiek op 14, 15 en 16 juni genieten van topmusici en regionaal talent. Ook dit jaar heeft de organisatie grote namen weten te strikken, waaronder het Rietveld Ensemble, Ensemble van het Groot Omroepkoor, ROctet, Trio Heuvelman en Slagwerk Den Haag.

Wat ooit begonnen is als een buurtfeestje is in negentien jaar tijd uitgegroeid tot een muziekfestival van allure. Topmusici en regionaal talent treden drie dagen lang aan één van de mooiste grachten van Amersfoort, de Havik. In de buitenlucht kan iedereen zo genieten van klassieke en licht-klassieke muziek.

• zondag 16 juni 2019