The 7 Fingers

Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort

Canada is hofleverancier van het moderne circustheater, met The 7 Fingers misschien wel als absolute topper. De voorstellingen van dit internationaal vermaarde gezelschap zijn een mix van verbluffende acrobatiek, visuele hoogstandjes, muziek en belichting. De groep legt op alle fronten een ongelooflijke hoeveelheid creativiteit aan de dag en weet dat allemaal op prachtige wijze in te bedden in een herkenbaar verhaal.

In de nieuwe show ‘Passagers’ leven de leden hun fascinatie uit voor treinreizen, voor velen de meest romantische manier van vervoer. Een treinreis staat bij The 7 Fingers symbool voor het leven, met wijzigingen in de dienstregeling, omleidingen, ontmoetingen en, in het ergste geval, ontsporingen. In de beperkte ruimte van de coupé worden landsgrenzen overschreden, het verleden achtergelaten en de toekomst tegemoet gereden. Maar anders dan gewone stervelingen, die tijdens hun reis stilletjes uit het raam staren, zijn deze circusartiesten een en al beweeglijkheid en energie.

• donderdag 21 mei 2020om 20.15 uur

• van € 26,30 tot € 37,50