Kerstconcert: Daniel Kool, piano en Bob Kauffmann, bariton

Westsingel 47
3811 BB Amersfoort

In de decembermaand mag in de serie ‘Mannenzaal Klassiek’ een kerstconcert natuurlijk niet ontbreken. Ook dit jaar zullen Bob Kauffmann (bariton) en Daniel Kool (piano) u trakteren op een mooi sfeervol concert.

Bob Kauffmann, aanvankelijk pianist, zingt al zo’n 40 jaar en heeft les gehad van vele befaamde docenten. Daniël Kool begon met pianospelen op zijn vijfde, werd op zijn elfde aangenomen in de talentenklas van het Conservatorium van Amsterdam en is ondertussen uitgegroeid tot een pianist van formaat, die regelmatig in binnen- en buitenland optreedt.

Deze middag wordt een kerstconcert gegeven zonder kerstmuziek. Het programma omvat liederen die het raadsel van het menselijk wezen op heel verschillende indringende manieren raken. Rond Kerstmis kan dat voor velen een betekenis hebben.

Op het programma staan de cyclus ‘Schwanengesang’ van componist Franz Peter Schubert en ‘Songs of travel’ van Ralph Vaughn Williams.

• zondag 17 december 201712.00 - 14.00 uur
  • Zaal is open vanaf 13.30 uur

• € 12,50 en zijn verkrijgbaar via muziekhandel Van Hooren & Van Hees, Zuidsingel 7 of te reserveren via email: info@mannenzaal.nl. Kaarten voorafgaand aan het concert bij de kassa zijn € 15,00.
  • Aantal plaatsen is bekend, reserveren is gewenst
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN, Creditcard

Cultuur