Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Dias Latin Night | Edsel Juliet & La Banda Loca (UITGESTELD)

Contact

Adres:
Stadscafé & Evenementenlocatie De Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Je kunt helaas niet op de pleinen in Amersfoort dansen tijdens Dias Latinos dit jaar, maar er is wel weer een Dias Latin Night! Een speciale editie tijdens het ‘festivalweekend’ op zaterdag 4 juli. Lekker dansen met Edsel Juliet & La Banda Loca op de binnenplaats van de Observant. Luid je zomer in stijl in!

Edsel ‘Payo’ Juliet is een muzikale duizendpoot en vertolker van zowat het hele latin oeuvre. In het Latin Caribbean muziekgenre is hij daarom één van de meest populaire muzikanten. Sinds mensenheugenis brengt hij zijn fans en publiek in beweging met zijn opzwepende eigentijdse energieke muziekstijl.

Tijden 20:30 – 24:00 uur, prijs € 10 per persoon. Wees er snel bij, want het aantal kaarten is beperkt. Kaarten worden uitsluitend per 2 verkocht, want je bent welkom als danskoppel, dus met je vaste danspartner. In totaal worden er 60 tickets verkocht.

Volg s.v.p. de aanwijzingen bij De Observant en van het personeel op. In relatie tot de voorschriften van de RIVM biedt de dansvloer ruimte voor maximaal 15 koppels. Als we een beetje rekening houden met elkaar, wordt het een mooie herintroductie van Dias Latin Night!

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Prijzen

  • € 10,00
  • Betaalmogelijkheden: Online